Što fali Pomrčini? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Što fali Pomrčini?

Što fali Pomrčini?

Dvosatna 'Pomrčina' je puna romantičnih trenutaka, no ako želite vidjeti još gimnazijskih i obiteljskih scena - sačekajte DVD s dodacima!

s.p. 01.07.2010 2 komentara

Što fali Pomrčini?

Mrziteljima 'Sumraka' je svaki film iz sage suvišan, no fanovi cijelo vrijeme traže: Dajte nam još! Prošlog studenoga redatelj 'Mladog mjeseca' Chris Weitz najavio je da će u DVD izdanju tog filma biti čak 20 minuta izbačenih scena. Američki fanovi ostali su gadno razočarani jer na njima dostupnom DVD-u nije bilo izbačenih scena koje navodno ima britansko izdanje.

No, David Slade je kao redatelj najnovijeg filma iz serijala obećao da će DVD 'Sumrak saga: Pomrčina' sadržavati barem par izbačenih scena, i to onih s glavnom junakinjom Bellom. Jedna od izbačenih scena bit će ona u kojoj Bella ima 'ženske razgovore' sa svojom školskom prijateljicom Angelom. Redatelju se ta scena svidjela, ali ju nije mogao uvrstiti u 'Pomrčinu' jer bi inače usporila ritam tog dvosatnog filma.


'Sumrak saga: Pomrčina', isječak.

Zbog toga ni nema puna scena iz srednje škole jer su se filmaši morali usredotočiti na ljubavni trokut (Bella-Edward-Jacob) i sukob s vampiricom Victoriom. Izbačena je i scena u kojoj Belli otac govori kako je jako ponosan na nju, no obožavatelji ne moraju paničariti zbog silnog rezanja - redatelj Slade kaže da je jako malo izbačenih snimaka.

Inače, 'Pomrčina' obara rekorde gledanosti, i to one koje je postavio prethodni film iz 'Sumrak sage'! 'Mladi mjesec' je dosad s 26 milijuna dolara zarade držao rekord najuspješnijih ponoćnih projekcija, no 'Pomrčina' je u pretpremijernim ponoćnim projekcijama zaradila preko 30 milijuna dolara i tako postavila novi rekord. 'Pomrčina' drži rekord i kao film s najviše premijernih projekcija u Sjevernoj Americi jer je čak 4416 kina odlučilo 'počastiti' gledatelje baš s tim filmom. A ako studio Summit napuni DVD 'Pomrčine' s izbačenim scenama - bit će još rekorda prodaje!

Komentari
A: boiledhippo 05.07.2010 Pogledaj profil

vau, skoro ste me stvarno uvjerili da je redatelj novog sumraka david spade. he eh eh, to bi bilo zabavno. možda bi trebali angažirati spadea za zadnji. ;)

A: s.p. 05.07.2010 Pogledaj profil

Lapsus ispravljen. A David Spade ne režira, ali ga uvijek mogu angažirati da glumi...Edwarda?:-)