Izbor tinejdžera: Mladi mjesec! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Izbor tinejdžera: Mladi mjesec!

Izbor tinejdžera: Mladi mjesec!

'Sumrak saga: Mladi mjesec' premoćno je osvojila Teen Choice Awards, a uz glumce iz 'Sumraka' najpopularniji su Sandra Bullock i Ashton Kutcher!

s.p. 10.08.2010 0 komentara

Izbor tinejdžera: Mladi mjesec!

Tinejdžeri su opet objavili svoj izbor: 'Mladi mjesec' je najbolji! Na dodjeli ovogodišnjih Teen Choice Awards ovaj film iz Sumrak sage proglašen je za najbolji ljetni film s najboljim ljetnim zvijezdama (Robert Pattinson, Kristen Stewart), a istovjetne dobitnike film ima i u kategorijama fantasy filma, s tim da je za promjenu najbolji fantasy glumac Jacob, pardon Taylor Lautner. Pattinson i Stewart nagrađeni su za 'najstrastveniji poljubac' i 'najbolju kemiju', najboljim 'kradljivcima scena' proglašeni su Ashley Greene i Kellan Lutz,  a Rachelle Lefevre je proglašena za najboljeg negativca.

U ostalim kategorijama i žanrovima najpopularnijima su se pokazali Sandra Bullock i Ashton Kutcher. Sandra je proglašena najboljom glumicom u drami ('Priča o prvaku') i romantičnoj komedija ('Prisila na brak'), a dobila je i nagradu za najbolji ples (s Betty White u 'Prisili na brak'). Ashton je također dupli laureat: po Teen Choiceu je on najbolji glumac u komediji ('Ubojice'), ali i u romantičnoj komediji ('Dan zaljubljenih'). U kategoriji dramskog glumca pobijedio je favorit: Robert Pattinson koji je osvojio srca publike i u filmu 'Hvala ti za ljubav'.

Nagrade su dodjeljene i u televizijskim, glazbenim, sportskim i ostalim kategorijama. Jedna od dobitnica je tako i Katy Perry koja je vodila čitavu ceremoniju, a Taylor Lautner iz 'Sumraka' osvojio je još nekoliko sexy nagrada: za najbolji osmijeh, najboljeg komada i najbolju mušku modnu ikonu! A za cijeli popis svih dobitnika ovih ludih nagrada kliknite ovdje!

Komentari

Nema komentara.