Nicole Kidman kao vjetar u jedra - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nicole Kidman kao vjetar u jedra

Nicole Kidman kao vjetar u jedra

Telefonski poziv Nicole Kidman bio je dovoljna inspiracija za australske sportaše da ih 'pogura' do olimpijske zlatne medalje.

z.m. 20.08.2008 0 komentara

Nicole Kidman kao vjetar u jedra

Čini se da olimpijska groznica nije zaobišla ni poznate Holivuđane, koji najbolje znaju da je važno sudjelovati, ali još važnije i pobijediti. Tako je i Nicole Kidman odlučila dodatno motivirati svoje australske sunarodnjake za osvajanje zlatne medalje u jedrenju.

Nakon rođenja kćeri Sunday Rose, glumica vrijeme na porodiljnom dopustu krati prateći sportska natjecanja preko malih ekrana (ionako je toliko mršava da se ne treba znojiti u teretani kako bi vratila predtrudničku liniju) pa je odlučila 'sudjelovati' u Olimpijadi putem telefona. Malcolm Page i Nathan Wilmot natjecali su se u klasi 470 te su se pripremali za utrku kad je zazvonio telefon. Vidjevši nepoznati broj, Malcolm je odlučio ne odgovoriti na poziv, ali zato se uključila telefonska sekretarica – u kratkoj poruci Nicole im je poželjela puno sreće. Naravno, odmah su joj uzvratli poziv, a Malcolm tvrdi da je bila vrlo sretna radi toga.

Malcolm Page i Nathan Wilmot nakon osvajanja olimpijskog zlata

Glumica nije ni bila svjesna koliko je njezin poziv značio sportašima – jedrilica s kojom su se natjecali na Olimpijadi (i pobijedili) nosi ime 'Australia', ali ne toliko zbog nacionalnog ponosa, nego zbog novog epskog filma Baza Luhrmanna u kojem Nicole glumi uz Hugha Jackmana. Naime, ovi jedriličari imaju svojevrsnu tradiciju da imenuju svoje brodice prema Nicoleinim filmovima, tako da je ona, kako u šali kažu, oduvijek bila dio njihovog malog tima. Prijašnje dvije brodice zvale su im se 'Dani groma' i 'Dead Calm'.

Ipak, sportaši su ostali prizemljeni i svoju pobjedu prvenstveno pripisali vlastitim vještinama, upornom treniranju i dobroj formi, ali ni tople riječi poznate sunarodnjakinje sigurno nisu bile na odmet.

Komentari

Nema komentara.