Nedjelja rođena u ponedjeljak - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Nedjelja rođena u ponedjeljak

Nedjelja rođena u ponedjeljak

U Hollywoodu rode lete ponedjeljkom - Nicole Kidman postala mama, a Matthew McConaughey tata. Anđa još nije rodila, a ka' će - ne znamo.

s.p. 08.07.2008 0 komentara

Nedjelja rođena u ponedjeljak

Nicole Kidman je ovaj ponedjeljak u Nashvilleu na svijet donijela - Nedjelju. 41-godišnja glumica uz pomoć supruga Keitha Urbana rodila je prvo dijete, curicu Sunday Rose Kidman Urban. 'Nedjeljna Ružica' očito će podsjećati sretne roditelje da im je nakon njenog rođenja svaki dan poput nedjelje, a novine su već izračunale da će Ruži tek četvrti rođendan pasti – na nedjelju. Nicole i Urban su u braku od lipnja 2006., a Nicole iz braka s Tomom Cruiseom ima dvoje posvojene djece, Isabellu i Connora.

Par je prije sretnog događaja u bolnici iznajmio najbolji apartman, a o normalnom porođaju brinuo se cijeli tim liječnika. Sretni Urban je baš u nedjelju održao koncert na kojem je posvetio pjesmu svojoj 'vrlo, vrlo, vrlo trudnoj ženi', a jučer je objavio kako je 'rano jutros, Nic rodila našu predivnu djevojčicu' i kako 'žele zahvaliti svima koji su mislili na njih'. Par je izjavio i da se 'osjeća blagoslovljenim' i objavio kako mala 'Nedjeljka' teži gotovo 3 kile. Mašala!

U ovomjesečnom Vogueu objavljen je veliki editorijal s vrlo trudnom Nicole u kojem je njezin trbuh potpuno skriven

Matthew McConaughey je rođeni Teksašanin, pa vjerojatno u njegovom kraju već pjevaju lokalnu verziju refrena 'Pukni puško, rodilo se muško'. U ponedjeljak je i on dobio primovu, njegova cura Camila Alves rodila je zdravog dečkića kojem još nisu objavili ime. Matthew je cijelo vrijeme bio uz svoju Camilu, brazilsku manekenku s kojom sada ima prvo dijete. Sretni par je izjavio da su 'jako sretni što su stvorili najveće čudo na svijetu', pa najavljuju i 'veliku avanturu - zajedničko podizanje djeteta'.

Iako će uskoro imati šestero djece, Brad i Angie tvrde da ne namjeravaju stati na tome...

A jedna mama – Angelina Jolie – još se nije porodila, pa novinari postaju sve nervozniji. Angelina isprva nije govorila o svojoj trudnoći, a onda je objavljeno da Angie, koja već ima četvero male djece, čeka - blizance. Par Brangelina je za proširenu obitelj kupio vilu u južnoj Francuskoj. Angie je trenutno u bolici u Nici gdje čuva trudnoću, a bolničko osoblje i zgradu opsjedaju paparazzi. Nekoliko nestrpljivih medija već je objavilo da su blizanci izašli na svijet, ali su brzo demantirani.

Gradonačelnik Nice (u kojoj se nalazi bolnica) već je proglasio blizance 'našim malim Ničanima' i objavio kako je izbor Nice za rođenje djece 'velika čast i zadovoljstvo za stanovnike Nice'. Mediji 'iz svojih izvora' saznaju da će blizanci biti dječak i djevojčica i navodno nude i preko 15 milijuna dolara za njihove prve fotografije. Toliko od nas, a kada skupimo nekoliko milijuna dolara, očekujte i ekskluzivne slike bebača...

Komentari

Nema komentara.