Keith, Billy Ray ili Gibonni? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Keith, Billy Ray ili Gibonni?

Keith, Billy Ray ili Gibonni?

Slučaj 'nashvilleskog predbračnog preljuba' dobio je iznenadni obrat. Turboznastvenim metodama stručnjaci su dokazali -Keith Urban, suprug Nicole Kidman je nevin!!!

p.h. 28.12.2006 0 komentara

Keith, Billy Ray ili Gibonni?

Teško da niste primijetili kako najbolje plaćenoj holivuđanki Nicole Kidman i vragolastom joj suprugu Keithu Urbanu u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Samo par mjeseci nakon vjenčanja i vrlo turobnog medenog mjeseca, Keith je, kažu, priznao da je na momačkoj večeri puna tri sata uživao u blagodatima izvjesne losanđeleske porno zvijezde, nakon čega ga je, u listopadu 2006., navodno trudna Nicole uzela za ručicu i prijavila na kliniku za odvikavanje od droge i alkohola.

Kao da sve to nije dosta, Nicole je prije par dana dobila božićni poklon iz iste linije crnjaka - 23-godišnja Amanda Wyatt, groupie i model za donje rublje urbi et orbi je obznanila da je Urbanom švrljala i debelo nakon što se on spetljao s Kidman, pače sve do vjenčanja u lipnju 2006.

Amanda je u ispovjesti jednom od britanskih tabloida, 'priznala' da je upoznala Keitha u baru u rodnom Nashvilleu još 2004., u vrijeme kad je imala 21 godinu. Ona i 16 godina stariji Keith navodno su bili nerazdvojni sve do njegovog vjenčanja s Nicole u lipnju 2006., a kaže i da je on je osim u dva komada istovremeno cijelo vrijeme uživao i u velikim količinama whiskeya, trave, kokaina i ecstasya.

U pravom blagdanskom duhu, Wyatt je obznanila kako joj je žao Nicole i kako ne misli da se Keith može promijeniti, jer nije sretan niti kad ima sve u životu. Onima koji sumnjaju u njezine tople ljudske motive ili ne daj bože istinoljubivost, ponudila je i krunske dokaze u vidu šifre pomoću koje može ući na Urbanov velebni nashvilleski posjed, te marki njegove omiljene kolonjske vode i gela za tuširanje.

No, samo dan kasnije, gđa Nicole i njezin country vražićak (na privremenom dopustu iz Betty Ford klinike) viđeni su kako izlaze iz sidneyskog ureda United International Picturesa veselo se smješkajući i držeći za ruke. Manje upućeni i to će priprisati blagdanskom duhu, no po srijedi su zaprvo iznenadna otkrića znanstveničkog tima s bloga cityrag.

Njihove najnovije opservacije o slučaju 'Nashvilleskog predbračnog preljuba' glase ovako: čovjek koji je uhvaćen s miss Wyatt nije bio Keith Urban, već njegov manje slavni dvojnik Billy Ray Cyrus, country kantautor iz Kentuckya poznat po distinktivnoj frizuri i hitu 'Achy Breaky Heart' iz 1992.

Can there be only one?

Osim toga, koliko je još, pored Cyrusa zvijezda sa slično modificiranim Bon Jovi rezom i pramenovima? Nekoliko ih živi i u Hrvatskoj, pogledajte samo našeg Gibonnija. Može li itko sa sigurnošću reći koji je od trojca sa slike Keith Urban? 

Komentari

Nema komentara.