Nicole Kidman trudna? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nicole Kidman trudna?

Nicole Kidman trudna?

U žutonovinarskim se kuloarima očekuje službena izjava Nicole Kidman o trudnoći. Dok mi čekamo zdravicu, njen suprug već je na klinici za odvikavanje.

i.a. 28.11.2006 0 komentara

Nicole Kidman trudna?

Sve su glasnija govorkanja koja su započela početkom mjeseca – Nicole Kidman možda je napokon gravidna! Ponekad zvijezde nisu puno drugačije od nas nornalnih ljudi s našim malim nezvjezdanim životima pa tako porculanska Australka, osim zavidne karijere i Oscara, ima iza sebe propali brak sa Tomom Cruiseom, bezbrojne pokušaje postizanja gravidnosti te problematičnog cuzi&drozi sklonog supruga. Zgodna i bitna razlika između naših i njihovih života jest ta da se gospodin Keith Urban, supružnik, smilovao njihovoj zajedničkoj ružičastoj budućnosti i podvrgnuo tretmanu odvikavanja na skupoj i u pokojem individualnom slučaju učinkovitoj klinici Betty Ford.

Ne znamo odakle su glasine potekle, no sigurni smo da ih nitko ne može raspiriti bolje od Britanaca, ovisnika o žutoj štampi. Tako Mirror prenosi da se gospođa Kidman ni manje ni više nego ponosno prošetava Londonom pokazujući svoj narasli trbuščić i nabujalo (?!) poprsje. Glumica je na otoku poslom, naime, snima 'The Golden Compass', a dobronamjernici iz njene blizine otkrili su novinarima da je i prorijedila i usporila svoj inače strogi ritam vježbanja u teretani te da se rođenje djeteta očekuje u kasno proljeće sljedeće godine.

Kidmanica ima dvoje posvojene djece iz jedanaestogodišnjeg braka s Tomom Cruiseom, koji najviše vremena nakon razvoda provode s ocem. Keith Urban nema djece, a ako su glasine o trudnoći istinite - u veće privatne uspjehe ubrzo bi mogao ubrojiti i zdravicu zelenim čajem svom prvorođenom djetetu.
Komentari

Nema komentara.