Službeno je: Kidmanova i Keith se uzimaju!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Službeno je: Kidmanova i Keith se uzimaju!!

Službeno je: Kidmanova i Keith se uzimaju!!

Nicole Kidman i Keith Urban žene se pod svodom katoličke crkve u Sidneyu 25. lipnja ove godine, samo tri dana nakon tekme HR vs. Avstralija!?

p.h. 20.06.2006 0 komentara

Službeno je: Kidmanova i Keith se uzimaju!!

Oskarovka Nicole Kidman i plavooka country zvijezda Keith Urban sletjeli su ovih dana u Australiju kako bi 25. lipnja izgovorili 'sudbonosno da' u katoličkoj crkvi u Sidneyu. 'Jako smo sretni što smo došli kući i oduševljeni što ćemo proslaviti taj veliki događaj s obitelji i prijateljima', izjavio je slavni par u priopćenju za medije.

Odabranik Nicoleina srca, Keith, rođeni Australac, od malih je nogu sanjao o pjevačkoj karijeri i odlasku u Nashville, prapostojbinu country glazbe i kravarskog đira, pa je već sa 6 dodina uzeo gitaru u ruke. Po dolasku u SAD, devedesetih je dotakao dno života ogrezavši u tešku kokainsku ovisnost koje se uspješno riješio. Prvi značajniji album 'Glory Road', kojim Urban konačno izlazi iz sjene izdaje 2002, iste godine kad je Nicole Oscarom ovjenčana za ulogu Virginije Woolf u 'Satima', a ove je godine dobio Grammya za najbolji muški vokal u skladbi 'You'll Think of Me'. Holivudski kuloari nisu baš oduševljeni Nicoleinim izborom, ali bilo koji muškarac je bolji od muškarca Cruisea, složni su svi.

Inače, u nogometnim krugovima se spekulira da su taj datum, 25.06., odabrali kako bi se Nicole, žestoka navijačica i pivopija stigla otrijezniti i spremiti za svadbu nakon odlučujuće i napete tekme Hrvatska-Australija 22.06.

Komentari

Nema komentara.