Av-Av Vau-Vau nagrade  - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Av-Av Vau-Vau nagrade

Av-Av Vau-Vau nagrade

Objavljene su nominacije za prvu dodjelu nagrada Golden Collar (Zlatni ovratnik) koja nagrađuje - najbolju pseću izvedbu na filmu i u televiziji!

Siniša Paić 19.01.2012 0 komentara

Av-Av Vau-Vau nagrade

Glavni favorit je 'glumac' iz 'Artista', tj. pas Uggie kojeg smo mogli vidjeti kako skače na pozornici prilikom nedavne dodjele Zlatnih globusa. Simpatični Uggie je baš poput Georgea Clooneya - i on ima dvostruku nominaciju! Osim u nijemom 'Artistu', Uggie je nastupio u i filmu 'Voda za slonove'.

Ostali nominirani izvođači u kategoriji 'najbolji pas u kino filmu' su Cosmo, Denver i Hummer koji su nastupali u 'Početnicima', '50/50' i 'Young Adult'.


Uggie zabavlja publiku na Zlatnim globusima.


U kategoriji najboljeg psa u stranom filmu veliki favorit je Laika iz finskog filma 'Le Havre', a na nagradama imamo i kategorije 'najboljeg psa u televizijskoj seriji', 'najboljeg psa u realityju' i 'najboljeg psa u filmu koji je izišao direktno na DVD-u'.

Zasad je poznata jedna dobitnica nagrade - to je Charlize Theron. Bez brige, nisu ju proglasili za kuju nego će dobiti humanitarnu nagradu koju će joj uručiti na svečanosti dodjele koja će se održati 13. veljače.

Komentari

Nema komentara.