Hvala Bogu... i Weinsteinu! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Hvala Bogu... i Weinsteinu!

Hvala Bogu... i Weinsteinu!

Ako se analiziraju govori zahvale dobitnika filmskih nagrada, može se zaključiti da je Harvey Weinstein zaslužniji za uspjeh i od samog Boga!

s.p. 23.02.2013 0 komentara

Hvala Bogu... i Weinsteinu!

Hollywood Reporter je analizirao 48 govora zahvale ovogodišnjih dobitnika filmskih nagrada i zbrojio kome se najviše zahvaljuju. Najviše zahvala, njih 24, otišlo je na račun redatelja, 18 puta zahvale su dobili glumci, 13 zahvala dobili su producenti, 12 scenaristi i članovi ekipe, a nominirane kolege i supružnici dobili su 10 zahvala.

Zanimljivo je da su članovi obitelji dobili samo 9 zahvala, a Bogu se zahvalila samo mlada Quvenzhane Wallis koja je nagrađena na Critics' Choice Awards. Uglednom producentu Harveyju Weinsteinu glumci su zahvaljivali čak 5 puta - dobio je veliko hvala od Bradleyja Coopera i Christopha Waltza, a Jennifer Lawrence mu se zahvalila čak 3 puta.

Zanimljivo je da se netko već zahvalio i na Oscaru - Ben Affleck se na dodjeli Critics' Choice Awards našalio i zahvalio Akademiji na nagradi, a onda se ispravio i naglasio da se samo zezao. Možda baš i nije - Affleck je dosad za svoj film 'Argo' osvojio brojne važne nagrade pa je sasvim sigurno da već uvježbava i govor zahvale na Oscarima!

Izvor: Hollywood Reporter

Komentari

Nema komentara.