Glumice su bolesne - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Glumice su bolesne

Glumice su bolesne

Penelope Cruz je melankolična gusarica, Kate Winslet ima virus, a Emily Browning neobičnu bolest - spava za vrijeme seksa!

s.p. 11.02.2010 0 komentara

Glumice su bolesne

Neustrašiva Penelope Cruz mogla bi glumiti u filmu Larsa Von Triera, redatelja poznatog po tome da 'muči' svoje glumice. Naslov filma je 'Melancholia', što znači da se depresivni redatelj opet bavi mračnim stranama ljudske psihe. Redatelj ga najavljuje kao 'psihološki film katastrofe', a 'Melancholia' ima i SF elemente - veliki planet se ozbiljno približava Zemlji što očito izaziva paniku kod ljudi. Film bi trebao imati premijeru u Cannesu 2011, a redatelj je izjavio da ima Penelopu u vidu kao glavnu glumicu, iako još nije potvrdila nastup. Penelope istovremeno pregovara i oko nastupa u 'Piratima s Kariba 4'. 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' režirat će Rob Marshall (koji je s Penelope radio u 'Nine'), a glavnu mušku ulogu opet bi trebao imati Johnny Depp.

Steven Soderbergh će zaraziti puno dobrih glumaca - Kate Winslet, Marion Cotillard, Matta Damona i Judea Lawa. Svi oni bi trebali nastupiti u 'Contagionu' ('Zaraza'), najnovijem Soderberghovom akcijskom trileru koji se predstavlja kao križanac filmova o Bourneu i 'Traffica'. Glavni motiv filma je epidemija smrtonosnog virusa, a nekoliko isprepletenih priča odvija se na 4 kontinenta. Scenarist filma je Scott Z. Burns, koji je surađivao sa Soderberghom i Damonom na 'Doušniku!', a ideja za film o zarazi navodno je potekla iz scene u 'Doušniku!' u kojoj Damonov lik raspravlja o bacilima.

Već smo najavili Burtonovu verziju 'Trnoružice'/'Uspavane ljepotice', a evo i jedne verzije za odrasle. Emily Browning, poznata po ulozi u dječjem filmu 'Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja', glumit će u filmu koji sigurno nije za maloljetnike. Glavna junakinja je studentica koja ulazi u svijet prostitucije, pa tamo uslužuje i muškarce koji plaćaju za seks sa ženama koje spavaju za vrijeme snošaja. Scenaristica ovog 'bolesnog' filma je Julia Leigh koja sljedeći mjesec planira početi režirati film koji će joj biti debitantski rad. Što reći nego - bar gledatelji neće zaspati dok će gledati ovaj film!

Komentari

Nema komentara.