Nogomet pobjeđuje kino - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nogomet pobjeđuje kino

Nogomet pobjeđuje kino

U utakmici između nogometa i Hollywooda pobjednik je već poznat - kina će ostati prazna, a jedine nade su žene i klinci!

s.p. 11.06.2010 0 komentara

Nogomet pobjeđuje kino

Danas počinje Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoj Africi, što je vrlo loša vijest za filmske studije, distributere i kina! Filmska industrija se najviše plaši prve polovice Prvenstva jer se onda utakmice odvijaju tijekom cijelog dana. Navečer ljubitelji nogometa gledaju reprize i specijalne emisije, a izlasci van svedeni su na kolektivna gledanja tekmi u kafićima.

Svi predviđaju da će promet u kinima drastično opasti, a glavni spas vidi se u fokusiranju na posebnu ciljnu skupinu - gledateljice! Osim 'Seksa i grada 2', studiji nude dosta filmova koji bi se mogli svidjeti spolu koji baš i ne voli nogomet. Disney će širom Europe promovirati romantičnu komediju s Kristen Bell 'When in Rome', Paramount nudi 'She's Out Of My League' s mladom Alice Eve, a jedino se Fox pokušava probiti s 'muškim' filmom, akcijskim hitom 'A-Team'

U hrvatskim kinima možete očekivati komediju o gay paru 'Philip Morris, volim te', šansonjersku biografiju 'Gainsbourg: Opasne misli', dječju komediju 'Šumska družina', te 3D teen mjuzikl 'Street Dance'. Za razliku od Španjolske i Italije, mi smo mediteranska zemlja koja se još nije dosjetila prenositi utakmice u kinima - a u navedenim zemljama to rade u 3D tehnologiji! Svim kinoprikazivačima uglavnom preostaje čekanje da prvenstvo završi, a tek onda će moći lansirati hitove za širu publiku.

Komentari

Nema komentara.