Mjuza, šora i akcija - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Mjuza, šora i akcija

Mjuza, šora i akcija

'Mamma Mia' ide dalje bez ABBA-e, Soderbergh snima ženski knockout, a Carnahan okuplja akcijsku A-kategoriju.

s.p. 16.09.2009 0 komentara

Mjuza, šora i akcija

'Mamma Mia' je bio velik hit u kinima, a još veći na DVD-u. Film je rađen prema kazališnom mjuziklu i za glazbenu podlogu je iskoristio gotovo sve hitove ABBA-e. Stoga su producenti nastavka u velikoj dilemi - što će uzeti za soundtrack? Skladatelj ABBA-e i izvršni producent filma Benny Anderson ne želi da 'Mamma Mia 2' čak razmatra ideju da se koristi glazba drugog benda! Još se ne zna tko bi to mogao zamijeniti popularnu ABBA-u, pa možete samo nagađati koga će izabrati - Boney M, Nove fosile?


Gina Carano pokazuje kako udara i davi.

Iako u kinima nismo vidjeli intimni 'The Girlfriend Experience', a ni spektakl u 2 dijela 'Che', u kinima nas krajem studenog konačno očekuje jedan film Stevena Soderbergha - 'Doušnik'. Steven stalno nešto snima, pa je kao sljedeći projekt najavljen sexy triler 'Knockout'. Film se najavljuje kao špijunska akcija u stilu 'Nikite', a Amerikance je najviše privuklo ime Gine Carano koja se spominje kao glavna glumica. Dotična je ekspert za borilačke vještine, a slavu je stekla u TV show Hulka Hogana 'American Gladiatorsa' gdje je pokazala svoja znanja i vještine. Soderbergh u zadnje vrijeme očito voli uzimati 'naturščice', sada za ulogu borbene cure angažira kečericu, a prije toga je za ulogu prostitutke angažirao Sashu Grey koja kao porno-glumica isto ima iskustvo u 'akciji'...

Da ponovimo još jednom - sprema se Filmski.net Brunch na kojem će biti održana premijera SF filma 'District 9' u kojem nema poznatih glumaca, ali je rođena nova zvijezda, Sharlto Copley. Ovaj 35-godišnji filmaš trebao bi se pridružiti Jessici Biel u 'A-Teamu', akcijskoj priči o četvero krivo osuđenih veterana koji bježe iz zatvora i postaju borci za pravdu. Kao glumci u ovoj adaptaciji serije iz 80-tih potvrđeni su Liam Neeson i Bradley Cooper, režije se prihvatio redatelj 'Narca' Joe Carnahan, a sve to produciraju 'složna braća' - Tony i Ridley Scott.

Komentari

Nema komentara.