3D nogomet osvaja Italiju - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      3D nogomet osvaja Italiju

3D nogomet osvaja Italiju

U talijanskim kinima možete gledati domaću nogometnu završnicu, a možda uslijedi i 3D prijenos ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva!

s.p. 05.05.2010 0 komentara

3D nogomet osvaja Italiju

Kinoprikazivač Space Cinema objavio je u ponedjeljak kako će utakmicu finala Talijanskog kupa prenositi uživo u kinima, i to u 3D-u! Inter i Roma igraju danas prvu utakmicu finala na Olimpijskom stadionu u Rimu, a njihov nastup moći će se gledati u 3D kinima koja će primati sliku preko satelita Eutelsat. Riječ je o prvom 3D sportskom prijenosu uživo u Italiji, a sve je to rezultat dogovora Talijanske nogometne lige i tvrtke Space Cinema koja je zajedničko ulaganje Benettona i Berlusconijevog Mediaseta.

Organizatori su izjavili da čvrsto vjeruju u projekt jer spaja dvije velike talijanske strasti: nogomet i tehnologiju! Osim toga, Space Cinema ima zaista velike planove: pregovara sa Svjetskom nogometnom federacijom FIFA-om te bi želio u 3D-u prenositi i utakmice predstojećeg Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi! Sky Italia inače ima TV prava za prijenos koji će biti prikazivan u visokoj razlučivosti (tj. HD-u), ali ne i u 3D-u. Što reći nego - bilo bi lijepo gledati nogomet i u hrvatskim 3D kinima. Konačno bi bilo više gledatelja na domaćim utakmicama, a bilo bi i manje žrtava nereda...

Komentari

Nema komentara.