Još, još Romerovih zombija - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Još, još Romerovih zombija

Još, još Romerovih zombija

Romero predstavlja 'Opstanak živih mrtvaca', a očito je da će opstati i njegov serijal o zombijima - spremni su planovi za nove filmove!

s.p. 26.05.2010 0 komentara

Još, još Romerovih zombija

Romero stalno nešto petlja sa zombijima - ipak je njih teško razdvojiti! Na Mostri je prezentirao 'Survival of the Dead' koji upravo ima premijeru u New Yorku, a već ga zapitkuju o novim filmovima. Priznao je da bi mogao prestati snimati filmove o zombijima, no ako 'Survival' bude uspješan - ima ideja za nove '...žive mrtvace'. Prije snimanja 'Survivala..' Romero je napravio 'Dnevnik živih mrtvaca', pa bi iskoristio likove iz tog filma i ponovno ih suočio sa zombijima u nekoliko isprepletenih priča.


'Survival of the Dead', trailer

'Survival' se inače bavi s vestern motivom dvije zaraćene obitelji koje žive na izoliranom otoku. Na otok dolaze vojnici koji bježe s kopna punog zombija, no na kraju se 'živi mrtvaci' pojavljuju i na otoku. Razlog zašto Romero stalno koristi različite likove u svom serijalu je prilično banalan - filmove je snimao za različite kompanije koje sada posjeduju prava na likove, pa Romero stalno mora nešto izmišljati i kombinirati. Maštovitom Romeru to je još uvijek zabavno, pa razmišlja i o detaljima poput onog - da li i životinji postaju zombiji nakon kobnog ugriza? Jedino čime se ne želi zamarati je 3D produkcije - priznaje da njemu više odgovoraju brzo snimljeni i jeftini filmovi!

Komentari

Nema komentara.