Romero radi nastavak Zemlje mrtvaca - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Romero radi nastavak Zemlje mrtvaca

Romero radi nastavak Zemlje mrtvaca

Čovjek sam priznaje da ne zna na kojem sljedećem filmu radi. No, čini se da ipak prednost ima nastavak iz naslova što je ujedno i presedan u njegovoj karijeri.

filmski.net 01.12.2005 0 komentara

Romero radi nastavak Zemlje mrtvaca

Računica je jednostavna, obzirom da je 'Zemlja živih mrtvaca' imala odličnu prođu ne samo na području Amerika, već i na europskom i istočnom tržištu, upregnuli producenti ekipu ne bi li naštancala novi nastavak. I to nastavak nastavka trilogije mrtvih, dakle, ako ste se izgubili u brojenju, peti nastavak spomenutog filmskog groblja. Presedan je, da objasnimo izjavu iz podnaslova, jer redatelj nikada nije jedan za drugim snimao niti jedan nastavak nastavkovog nastavka.

Novinar/ka Empirea, koja nas je i izvijestila o novom filmskom itinereru Georgea A Romera, izrazila je priličnu začuđenost gornjom izjavom jer joj se upravo on žalio na slabe rezultate 'Zemlje mrtvih' na US box officeu kad se za dolariće hrvao s veličinama poput 'Batman: Početak' i 'Rat svjetova'. Sretnik, vole ga na svim stranama svijeta, što se u konačnici fino odrazilo na financijski uspjeh filma.

Nastavak nastavkovog nastavka pratiti će preostale preživjele iz Zemlje mrtvaca na njihovom putu prema sjeveru i slobodi. Snimanje istog pomaknuti će produkciju najavljenih ekranizacija Kingovih priča 'The Girl Who Loved Tom Gordon' i 'From A Buick 8', a redatelj ne filozofira previše pri odgovoru na pitanje što će snimati prije: 'Kako se još uvijek nije potpisom potvrdio početak snimanja tih filmova, tko od producenata prije prolije tintu, taj je prvi na redu. Jedino za što se molim Bogu (?!) kod nastavka 'Zemlje živih mrtvaca' je da izbjegnemo zimu kao termin snimanja.'. Stare su to kosti....

Komentari

Nema komentara.