Velika tajna Abramsa i Spielberga - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Velika tajna Abramsa i Spielberga

Velika tajna Abramsa i Spielberga

Poznati SF filmaši zajedno pripremaju spektakl u stilu 'Cloverfielda' - klinci opet kamerom snimaju vanzemaljsku prijetnju!

s.p. 10.05.2010 0 komentara

Velika tajna Abramsa i Spielberga

Prije vikend projekcije 'Iron Mana 2' američki gledatelji mogli su vidjeti jednoipolminutni teaser za supertajni projekt zvan 'Super 8'. Producent je Steven Spielberg, a redatelj i scenarist je J.J. Abrams, s tim da je demantirano da je riječ o prequelu ili nastavku 'Cloverfielda'. Ipak, reklamna kampanja je vrlo slična tom projektu. Opet imamo snimku koja ne otkriva tko to uništava sve pred sobom, a sve to se ponovno bilježi (amaterskom?) kamerom, što priči daje dokumentaristički štih.


Trailer za 'Super 8'.

U kratkom traileru vidimo samo spektakularnu nesreću vlaka nakon koje netko (ili nešto) probija vrata i odlazi na slobodu. Najava u teaseru otkriva da se radnja događa 1979., te da je sve povezano sa Zonom 51, a svi poznavatelji teorija zavjera znaju da je riječ o području u kojem se navodno pojavljuju  - vanzemaljci. Hollywood Reporter nagađa da se u filmu vjerojatno klinci igraju s tadašnjim (Super 8) kamerama i snimaju strogo povjerljive događaje povezane s nesrećom vlaka.

Film ima budžet između 45 i 50 milijuna dolara, a snimanje 'Super 8' očito će odgoditi snimanje nastavka 'Star Treka' za kojeg je također zadužen Abrams. Premijeru ovog zagonetnog filma možemo očekivati u ljeto 2011, a onda ćemo konačno vidjeti oko čega se diže velika fama.

Komentari

Nema komentara.