Akcija na TV-u! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Akcija na TV-u!

Akcija na TV-u!

TV verzija 'Gospodina i gospođe Smitha'? Bez Angelina i Brada, ali J.J. Abrams će sigurno od toga napraviti pravi show!

s.p. 06.11.2009 0 komentara

Akcija na TV-u!

J.J. Abrams sprema novu pilot-epizodu, i to za seriju 'Undercovers'. Riječ je o špijunskoj drami u produkciji NBC-a, a glavni junaci su muž i žena koji zajedno rade kao agenti. Iako očito neće glumiti ni Angelina Jolie ni Brad Pitt, radnja serije strašno podsjeća na 'Gospodina i gospođu Smith', a najavljuje se da bi ovaj TV projekt mogao biti rađen u stilu 'Bourneovog identiteta'.

Osim što je autor scenarija, Abrams će se naći i u redateljskoj stolici. Iako je sada poznat kao redatelj ('Zvjezdane staze') i producent ('Cloverfield') filmskih hitova, Abrams je svoju uspješnu karijeru započeo kao scenarist, a režija uspješne pilot-epizode za seriju 'Izgubljeni' omogućila mu je put do velikih projekata. 

Abrams je već kreirao jednu uspješnu špijunsku seriju, 'Alias' s Jennifer Garner, a posljednja serija na kojoj je radio je SF 'Fringe'. Osim toga, napisao je i režirao 'Nemoguću misiju 3', gdje je pokazao da se snalazi u ovom žanru!

Inače, upravo sada je demantirao je vijesti da će s Damonom Lindelofom pisati scenarij za epski serijal Stephena Kinga 'Dark Tower'. Izjavio je da to 'važan', ali i 'zeznut' tekst, pa se trenutno ne bavi time. Očito ima puno posla na televiziji!

Komentari

Nema komentara.