Smjena generacija? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Smjena generacija?

Smjena generacija?

Može li Kristen Stewart postati akcijska junakinja filma 'Tražen 2'? Ima li Sam Worthington ikakve šanse da preuzme ulogu Jamesa Bonda?

s.p. 23.04.2010 0 komentara

Smjena generacija?

Možete li Bellu iz 'Sumraka' gledati i kao - pravu superubojicu? Entertainment Online objavio je kako bi Kristen Stewart mogla zamijeniti Angelinu Jolie koja je odustala od glavne uloge u nastavku filma 'Tražen'. Činilo se da je nakon odustajanja Angeline projekt 'Tražen 2' zamro, ali sada stiže vijest da redatelj Timur Bekmambetov razmatra Kristen za ulogu mlade ubojice iz misterioznog Bratstva.

No, film bi se trebao snimati krajem kolovoza, a Kristen je onda zauzeta snimanjem 'Praskozorja'. A i glavni glumac James McAvoy najavljuje odmor od glume, pa se čini da će redatelj Bekmambetov morati tražiti nove face za film o traženima!


Ovako je izgledao 'Tražen'.

A hoće li biti smjene generacija u ulozi Jamesa Bonda? Nakon otkazivanja nastavka serijala o agentu 007, pojavila se vijest u kojoj se Sam Worthington povezuje s ulogom Bonda, no riječ je samo o predviđanjima kladioničara koji je Worthingtona svrstao u glavnog favorita za eventualno preuzimanje uloge. Ova zvijezda 'Avatara' našla se u tim okladama iznad Christiana Balea i Willa Smitha (?!), a vjerojatno mu je šanse povećalo i to što se već natjecao za ulogu Bonda u 'Casino Royaleu', ali mu je glavnu ulogu preoteo Daniel Craig.

Čini se da će se Craig i dalje predstavljati kao 'Bond...James Bond', jer je Worthington i sam priznao da to nije uloga za njega, a Craig je i dalje ugovorno vezan za snimanje svog trećeg Bonda. Čini se da mladi glumci ipak neće tako lako postati akcijski junaci...

Komentari

Nema komentara.