Bond prodaje Astona - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Bond prodaje Astona

Bond prodaje Astona

Prodaje se Aston Martin, godište 1964., malo udaran, dobro opremljen za oružane obračune. Prvi vlasnik je Bond. James Bond.

s.p. 02.06.2010 0 komentara

Bond prodaje Astona

Prodaje se jedan od najslavnijih autiju na svijetu - Aston Martin Jamesa Bonda! Riječ je o jedinom preostalom primjerku od dva 'DB5 007' modela, a gledatelji su ga mogli vidjeti u 'Goldfingeru' i 'Operaciji Grom', kada je za volanom sjedio Sean Connery. Aukcija će se održati 27. listopada u Londonu, a procjenjuje se da bi cijena trebala nadmašiti 5 milijuna dolara.

'Bondov auto' prodaje izvjesni Jerry Lee, vlasnik američke radio postaje koji skuplja novac za svoju fondaciju. On je 1969. uvjerio tvornicu Aston Martina da mu proda auto za 12.000 i tako je postao prvi i ekskluzivni vlasnik. Auto se rijetko pojavljivao u javnosti i tek je sada ponovno u centru pažnje.

Kupac ovog jedinstvenog vozila uz auto dobiva i sve poznate stvarčice koje radi oružar Q: strojnice, štitnik otporan na metke, uređaj za praćenje, tablice koje se preokreću, izbacivač ulja i čavala...I jedna napomena za budućeg kupca: strojnica ne radi, ne moraš ju isprobavati!

Komentari

Nema komentara.