Rachel Weisz - nova Bonduša? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Rachel Weisz - nova Bonduša?

Rachel Weisz - nova Bonduša?

Priča se da bi britanska oskarovka u sljedećem Bondu mogla biti glavna negativka. Mrnjau!

s.p. 30.03.2010 0 komentara

Rachel Weisz - nova Bonduša?

CinemaBlend je objavio da njihovi izvori javljaju da producenti Bonda razmatraju Rachel Weisz za ulogu u sljedećem nastavku serijala! Rachel ne bi angažirali za ulogu obične Bonduše, već bi trebala postati glavna negativka. Navodno bi njezin lik bio glavna šefica tajne organizacije Quantum koja je odgovorna za sva zla koja su zadesila Bonda u posljednjoj inkarnaciji Daniela Craiga. 'Casino Royale' je bio dosta hvaljen zbog jakog ženskog lika (Eva Green!), a iako 'Zrno utjehe' nije dobio iste komplimente, nagađa se da bi ovaj serijal trebalo osvježiti s kvalitetnim glumicama.

U prijašnjim desetljećima Bondove cure su uglavnom bile pomagačice i ljubavnice, te sporedne negativke, a pamti se nastup Sophie Marceau u ulozi zle šefice Elektre u 'Svijet nije dovoljan'. Iako velike karakterne glumice poput Weisz obično ne glume u Bond filmovima, Weisz je već glumila u skupim akcijskim avanturama poput 'Mumije' te se u intervjuima šalila oko mogućeg nastupa u Bondu. Osim toga, baš sada Weisz snima film sa svojim starim prijateljem Danielom Craigom ('Dream House'), a jedan od njezinih bivših dečkiju je Sam Mendes koji bi trebao režirati sljedećeg, 23. Bonda.

Sve se poklapa, a priča se da bi uz Craiga i Weisz u Bondu mogli nastupiti i Frieda Pinto i Olivia Wilde. Jedini je problem što Bondove snima bankrotirani studio MGM koji se muči i s produkcijom 'Hobita'. Svejedno, planiranje ih ništa ne košta, a nadamo se da ćemo vidjeti Rachel u ulozi elegantne i genijalne zločinke koja gladi mačkicu u naručju i prijeti Bondu uz zlobni smijeh...

Komentari

Nema komentara.