Otkazan Bond! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Otkazan Bond!

Otkazan Bond!

Agenta 007 nisu mogli ubiti ni Goldfinger ni Blofeld ni SPECTRE, ali ga je na kraju dotukao najopasniji neprijatelj - recesija!

s.p. 20.04.2010 0 komentara

Otkazan Bond!

Producenti Bonda jučer su objavili da se snimanje sljedećeg, 23. filma o Bondu, odgađa na neodređeni rok. Službeno obrazloženje je da je razvoj '23. Bonda' stavljen na čekanje zbog nesigurne budućnosti studija MGM koji još nije prodan i nateže se s vjerovnicima. Producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli su u zajedničkoj izjavi objavili da 'ne znaju kada će nastaviti s razvojem sljedećeg Bonda, a nemaju određen ni datum izlaska novog Bonda'.

Ukratko, zasad je propao projekt o kojem se s pravom puno pričalo. Bond br. 23 imao je u planu odličnog scenarista (Petera Morgana), zanimljivog redatelja (Sam Mendes), a čak se pričalo o dobrim glumicama u ulozi Bond djevojke (Rachel Weisz). Ipak, pokazalo se da studio koji ima gotovo 4 milijarde duga ne može iznijeti tako veliki projekt. Snimanje Bonda zahtijeva egzotične lokacije, skupu scenografiju (koja obično leti u zrak), vrhunske aute i gadgete, te puno kaskadera i vrhunskih stručnjaka u ekipi filma, a da ne govorimo o brojnim glumačkim zvijezdama.

U vrijeme recesije teško je skupiti pare za sve to, iako su Bondovi uvijek isplativi - zadnja 2 filma zaradila su širom svijeta oko 1.2 milijarde dolara. Nažalost, Daniel Craig će morati potražiti drugu 'gažu', no vjerujemo da će, prije ili kasnije, netko opet uskrsnuti junaka kojeg publika uvijek voli.

Komentari

Nema komentara.