Puding za Scarlett Johansson - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Puding za Scarlett Johansson

Puding za Scarlett Johansson

Harvardska kazališna trupa 'Hasty Pudding Theatricals' ove je godine dodijelila Zdjele za puding Scarlett Johansson i Benu Stilleru.

p.h. 16.02.2007 0 komentara

Puding za Scarlett Johansson

Zdjela za puding (Pudding Pot), nagrada studentske kazališne trupe Harvard Hasty Pudding za ženu godine pripala je Scarlett Johansson.

Trupa 'The Hasty Pudding Theatricals', poznatija kao 'The Pudding'je kazališno društvo s Harvarda osnovano 1795. kao studentsko bratstvo, a od 1844. pa do danas poznato je kao mjesto nastanka originalnih burlesknih mjuzikla.

Premda je trupa 'muška' u smislu da sve ženske uloge izvode muškarci, žene učestvuju u produkciji kao scenaristice, kompozitorice, članice orkestra i sl. Nagrade Golden Pot osnovane su 1951, a dosad su ih dobile Meryl Streep, Katharine Hepburn, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, prošle godine Halle Berry.


'Hasty Pudding' parada

Johansson je svoju funkciju voditeljice parade u Cambridgeu (Massatschusetts) odlično odradila, a osmjeh joj nije silazio s lica ni kad su je šalama skloni 'Puddingovci' zamolili da povuče paralele između Woody Allena i Issaca Mizrahija čiju je haljinu nosila na Golden Globeovima prošle godine, referirajući, naravno na slavni izvol'te dekolte'). Nije joj smetalo ni kad su članovi trupe maskirani u Scarlett imitirali njenu pozu s naslovnice Vanity Faira, kad je pozirala Tomu Fordu s Keirom Knightley.

Nagrada za naj muškarca godine pripast će Benu Stilleru na posebnoj ceremoniji 23.02.

Komentari

Nema komentara.