Imaju li Plan B? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Imaju li Plan B?

Imaju li Plan B?

Brad i Jennifer su se definitivno razišli, ali će zato Ben Stiller i Stan Lee imati još puno filmske dječice. A djeca vole Cameron Diaz i Johnnya Deppa.

s.p. 02.04.2008 0 komentara

Imaju li Plan B?

Nakon raskida braka, 'zlatni par' Pitt-Aniston raskida i poslovno partnerstvo u produkcijskoj kući Plan B. Jennifer Aniston radit će filmove za Echo Films, za koji u planu ima nekoliko projekata: 'Counter Clockwise' o profesoru s Harvarda koji pokušava preobrnuti proces starenja, 'Love: Todd' o tenisaču koji trenira talentiranog tinejdžera, humornu dramu 'Chemistry' o ljubavi i opsesivno-kompulzivnom poremećaju, te 'The Goree Girls' o nevinoj ženi u teksaškom zatvoru koja osniva jednu od prvih ženskih bandi. A i Brad ima pune ruke posla. Za Plan B je otkupio prava na knjigu 'Lost City of Z', o avanturama britanskog istraživača koji je tragao za legendarnim gradom smještenom u džunglama Amazone.

Produkcije se latio i Ben Stiller, koji će vjerojatno i glumiti u DreamWorksovom filmu 'The Return of King Doug'. Riječ je o adaptaciji stripa u kojem se glavni junak vraća u svijet mašte koji je napustio 30 godina ranije. Da Stiller sve više snima za djecu, potvrđuje i to da se sprema snimati i jedan nastavak -  'Noć u muzeju 2'.

Stan Lee, tata mnogih (super)junaka

Kad već govorimo o stripu moramo spomenuti Stana Leeja koji ima bogatu povijest strip-ekranizacija, a sada priprema čak 3 filma. Tako se sprema 'Nick Ratchet', triler s privatnim detektivom u glavnoj ulozi, a  napisat će ga i režirati Richard LaGravenese ('P.S. volim te'). Drugi projekt je akcijska avantura 'Blaze' koju će osmisliti Gary Goldman, a 'Tigress' je priča o ženi koja dobiva instinkte tigrice.

A klinci osim stripova najviše vole Jessicu Albu i Johnnya Deppa, koji su na Kids' Choice Awards proglašeni za najomiljenije glumce. Najbolji film je 'Alvin i vjeverice', crtić po ukusu klinaca je 'Juhu-hu', a Cameron Diaz dobila je 'Wannabe Award' – sve klinke bi očito želejele izgledati kao ta vesela plavuša. No, klinci sigurno nisu najviše uživali u samom trenutku dodjele nagrada, već u gledanju omiljenih zvijezda koje su na ceremoniji uglavnom bile pokrivene - zelenom sluzi.  

Sluzavi Orlando Bloom na Kids Choice Awards: 'Ovo je razlog zašto sam postao glumac!'

Za one nešto starije najbolja literatura su ruski klasici. Već se godinama najavljuje snimanje filma o Tolstoju 'Last Station', u kojem je trebao glumiti Anthony 'Hannibal' Hopkins. Ipak, za ulogu poznatog pisca i pacifista odabran je Christopher Plummer, a njegovu suprugu će glumiti Helen Mirren. Film se bavi zadnjim godinama Tolstojevog života, a temelji se na romanu Jaya Parinija iz 1990. Tolstojevog vjernog savjetnika glumit će Paul Giamatti, piščevu kćer tumačit će Anne-Marie Duff, a u ulozi Tolstojevog naivnog tajnika pojavit će se James McAvoy.

Za odrasle je i sljedeći projekt Stevena Soderbergha, crnohumorni triler 'The Informant', o agentima FBI-ja koji surađuju sa jednim insajderom u razotkrivanju namještanja cijena. Insajdera-doušnika glumi Matt Damon, a u ostalim ulogama su američke TV zvijezde, kao što su Joel McHale, Scott Bakula i Tom Wilson. Soderbergh je izjavio da je namjerno izabrao komičare koji nisu poznati po filmovima, jer želi da uvjerljivo odigraju ozbiljne uloge, a da humorni ugođaj filma nastane spontano. Kako će ta ideja ispasti, vidjet ćemo – na filmu.

Komentari

Nema komentara.