Stare face za nove hitove - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stare face za nove hitove

Stare face za nove hitove

Odabran je novi Rikard Lavljeg Srca, Mel Gibson opet radi s Jodie Foster, Soderbergh sprema novu osvetu, a Ryan Reynolds postaje superjunak.

s.p. 13.07.2009 0 komentara

Stare face za nove hitove

Film radnog naslova 'Nottingham' dobio je još jednog velikog glumca, Dannyja Hustona. Iako obično glumi negativce /'Uvjeti predaje'-naslovna/, u ovom filmu Huston će tumačiti junaka križarskih ratova, Rikarda Lavljeg Srca. Ovaj film o Robin Hoodu režira Ridley Scott, a glavnog pozitivca Robina tumači Russell Crowe koji je nedavno otkrio da bi se film mogao zvati jednostavno - 'Robin Hood'.

Nakon Stevea Carrella i Jima Carreya, spominje se novo ime za glavnu ulogu u 'The Beaveru' - Mel Gibson. Film smo već najavili, riječ je o depresivnom proizvođaču igračaka koji počinje tretirati lutku kao živo biće. Melu je ulogu ponudila Jodie Foster koja će režirati, a možda i glumiti u filmu - bit će to drugi zajednički film Jodie i Mela nakon 'Mavericka'.


Trailer za 'Maverick' s Jodie Foster i Melom Gibsonom.

A Steven Soderbergh mogao bi spremati novi nastavak svog filma - 'Limey 2'. U prvom filmu Terrence Stamp je matori gangster koji odlazi u Los Angeles da pronađe ubojicu svoje kćeri, a vidjet ćemo kome bi se osvećivao u ovom nastavku. Osim Stampa, u 'Limeyu 2' trebao bi se pojaviti i Michael Keaton.

Rješena je i zagonetka glavnog glumca u filmu 'Green Lantern' - to je Ryan Reynolds. U užem izboru bili su još i Bradley Cooper i Justin Timberlake, no na kraju je baš Reynolds odabran za ulogu Hala Jordana, pilota koji postane borac za pravdu. Ovu adaptaciju stripa DC Comicsa režirat će Martin Campbell, a snimanje počinje u siječnju u Sydneyu.

Komentari

Nema komentara.