Borbena burza - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Borbena burza

Borbena burza

Radi se biografija akcijske zvijezde Stevea McQueena, Jackie Chan će učiti tući Karate Kida, a snimaju se filmovi i o borbi protiv raka i ostalih bolesti.

s.p. 14.01.2009 0 komentara

Borbena burza

Snima se film o glumcu 'većem od života' - Steveu McQueenu. Producenti Michael Cerenzie i Christine Peters otkupili su prava na McQueenovu biografiju 'Steve McQueen: Portret američkog buntovnika' Marshalla Terrilla. Još se ne znaju ni potencijalni redatelj ni glumci, no priče iz McQueenovog života će sigurno biti zanimljive. Poznati glumac volio je brze motore i aute, imao je tri burna braka, a glave mu nisu došle ni auti ni žene nego rak.

Protiv raka se bori i Cate Blanchett, ali Bogu hvala - samo na filmu, ne i u stvarnosti. Cate je najavila da će glumiti glavnu ulogu u filmu 'Cancer Vixen', ekranizaciji stripa Marise Acocelle o njezinoj borbi s rakom dojke /naslovna/. Acocella je uspjela pobijediti u borbi s rakom iako nije imala čak ni zdravstveno osiguranje, no najbitnije je da je imala nesalomivi duh. Još se traži redatelj za kojeg se Blanchett nada da će u filmu naći pravu ravnotežu između tragičnog i komičnog.


Steve McQueen - to je bila akcijska zvijezda!

Zdravstvenom tematikom bavit će se i Brendan Fraser i Harrison Ford. Oni će zajedno nastupiti u još neimenovanoj adaptaciji knjige Geete Anand 'Lijek', koja se temelji na stvarnom događaju. Fraser će glumiti Johna Crowleya, oca dvoje djece kojima su dijagnosticirani rijetki genetski poremećaji za koje je rečeno da nema lijeka. Ipak, otac ne odustaje pa odlučuje potražiti pomoć liječnika (Ford) koji eksperimentira s novim metodama liječenja. Zanimljivo je da je za redatelja ove ozbiljne drame izabran Tom Vaughan, koji se proslavio komedijom 'Dok nas jackpot ne rastavi'.

Obavijestili smo vas kako će sin Willa Smitha Jaden glumiti novog Karate Kida, a sada je objavljeno da bi njegovog učitelja trebao glumiti - Jackie Chan. U originalu je njegovu ulogu glumio Pat Morita, a u rimejku će ga sigurno dostojno zamijeniti Jackie za kojeg se zna i to da je jako isplativ akcijski glumac jer nikad ne treba kaskadera nego sve odigra sam.

Već smo javili da bi u 'Nottinghamu' Ridleya Scotta Russell Crowe trebao igrati i Robina Hooda i šerifa od Nottinghama, ali izgleda da ni dvostruka uloga nije dovoljna da zadovolji veliku glumačku taštinu. Procurilo je kako je Russell tražio da se izmijeni scenarij i više prostora posveti Robinu Hoodu. Navodno bi Crowe želio skinuti s projekta i svog bivšeg prijatelja Ridleya Scotta pa se traži i novi redatelj. Zasad je potvrđeno samo to da projekt napušta 'Marion', tj. Sienna Miller koju je iživcirao udebljali Russell Crowe. Toliko o nekad slavnom gladijatoru - nekad je pobijeđivao svu konkurenciju a sada gubi u borbi sa vlastitim egom...

Komentari

Nema komentara.