Tisuću Nicoleinih cvjetova - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tisuću Nicoleinih cvjetova

Tisuću Nicoleinih cvjetova

Nakon što je uz pomoć tetovaže konačno našla kompas, teta Nicole sprema invaziju na zečju rupu.  Niste polovili? Čitajte dalje...

filmski.net 08.01.2007 0 komentara

Tisuću Nicoleinih cvjetova

Već sigurno znate da je (n)ova godina za Nicole Kidman počela neslavno. 'Senzacionalno' otkriće o preljubu ionako problematičnog joj supruga danima je punilo medije, dok se uz pomoć jedne tetovaže i našeg hot-spota nije ispostavilo – lažnim.
Kad je to konačno riješila i mužića opet spakirala na rehabilitaciju, Nicole se konačno koncentrirano mogla posvetiti poslu, pa nam danas stiže najava o njezinim opsežnim poslovnim planovima.

Zlobnici će i tu međutim naći materijala za tračanje, jer u dva od tri filma Kidman za partnera ima Daniel Craiga, a da stvar bude bolja i sama se nedavno raspričala o njegovim fascinantnim glumačkim sposobnostima.

Elem, gđa je već krenula u promotivne aktivnosti za "The Invasion" Noaha Baumbacha, a u postprodukciju je spakirala i 'The Golden Compass', prvi film po super-hit trilogiji Philipa Pullmana 'His Dark Materials'.

Prvu verziju scenarija za potonji film napisao je američki dramatičar David Lindsay-Abaire, s kojim je pak lijepa Nicole ovih dana zaključila još jedan posao. Producirat će i zaigrati glavnu ulogu u ekranizaciji njegove, lani za Tony nominirane drame, 'The Rabbit Hole'. Ista na kraju ipak nije osvojila kazališnu verziju Oscara, ali zato jest glumica koja je u njoj igrala – Cynthia Nixon, vama najpoznatija kao nervozna brokerica iz serije 'Sex i grad'.

'The Rabbit Hole', brodvejska verzija, r. Daniel Sullivan

'The Rabbit Hole', tekst hit-makera Lindsay-Abairera ('Fuddy Meers', 'Kimberly Akimbo'), kažu kritičari, na intelgentan, razoružavajući, pa čak i duhovit način priča klišeiziranu storiju o obitelji koja se suočava s gubitkom djeteta. Kud ćeš boljeg materijala za Oscara?

To je valjda zaključila i Kidman koja će se osobno pozabaviti produkcijom, a sve u sklopu svoje producentske kuće Blossom Films u partnerstvu s Fox Searchlight. Ostali planovi iste firme uključuju "Headhunters" Jeza Butterwortha, "Bachelorette Party" Karen Lutz te još neimenovani triler iz pera Simona Kinberga.

Pregrizite se zli jezici koji ste našoj teti Nikolini prorokovali loš start 2007.  Ladica joj je puna scenarija, Blossom Films je u punom cvatu, a ni ljubljeni joj Keith nije obični maslačak, već rijetka orhideja.

Komentari

Nema komentara.