Invazija zvana Nicole - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Invazija zvana Nicole

Invazija zvana Nicole

Iako je dala naslutiti da je umorna i da joj je Hollywood pomalo prisjeo, kiwi će se krasotica prihvatiti glavne uloge u remakeu 'Invasion of the Body Snachers'.

m.n. 29.07.2005 0 komentara

Invazija zvana Nicole

Nakon što je najavila da će se na neko vrijeme (možda čak i godinu ili dvije) povući iz glume ne bi li se malčice odmorila i posvetila svojoj djeci, a mediji su objavili da je kupila imanje na Beverly Hillsu koje je vrlo blizu Cruiseovog (sve radi djece), Nicole Kidman ipak nije mogla mirovati nego je brže bolje prihvatila glavnu ulogu u remakeu filma 'Invasion of the Body Snachers'. Redatelj Oliver Hirschbiegel ('Hitler: Konačni pad') je ipak Nijemac, a Nicole se prvenstveno želi odmoriti od Hollywooda.

Novi scenarij za 'Invasion' dolazi iz pera Davea Kajganicha, a glavna je junakinja Carol (Kidman) koja otkriva da se ličnosti stanovnika njezinog gradića mijenjaju, pa joj njezini dosadašnji prijatelji iz neobjašnjivih razloga postaju stranci. 'Invasion of the Body Snachers' datira iz davne 1956., a važi za tipičan makartizmom nadahnut uradak. Naime, paranoja da više nitko nije isti tipična je posljedica straha od komunizma koji je u jeku lova na vještice mnogima uništio život, iako je redatelj Don Siegel uvijek poricao da je riječ o prikrivenoj alegoriji.

Snimanje bi trebalo početi na jesen, već u listopadu, a nakon toga u dalekoj Rusiji Kidmanica snima i 'A Lady from Shangai' za Wong Kar-Waia. Privatan život i klinci će još neko vrijeme stajati po strani, iako se preslavna glumica nedavno javno izjadala o svom primjeru - majka ju je kao mladu odgurnula od sebe, bila je gruba i hladna u nastojanjima da se Nicky osamostali što ju je na kraju natjeralo da se u 22., iz velike potrebe za ljubavlju, uda za Toma Cruisea.
Komentari

Nema komentara.