Sretne vijesti s hollywoodske burze - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sretne vijesti s hollywoodske burze

Sretne vijesti s hollywoodske burze

Michel Gondry režira Jacka Blacka, Larry Charles nakon Borata radi biografiju Motley Cruea, Jon Favreau dirigira Iron Manom, te 2 nova filma Farrellyjevih. Freshhhh!!!

p.h. 02.05.2006 0 komentara

Sretne vijesti s hollywoodske burze

Car Michel Gondry do grla je u pripremama za snimanje svog novog filma 'Be Kind, Rewind', saznajemo s Hollywood Reportera. Priča je, zar ste sumnjali, opet koncentrirana oko mozga, a izgleda ovako: Smetlara Jerrya muče strašne glavobolje, a uvjeren je u to da mu se mozak polako topi. Zapravo, njegov je mozak magnetiziran, pa tako jednom prigodom nehotice uništi sve video kazete u dućanu svog prijatelja. Kako bi spasili videoteku i zadržali jedinu mušteriju – dementnu staricu, odlučuju sami rekonstruirati filmove kao što su 'Kralj lavova', 'Robocop', i 'Povratak u budućnost'.

Kako sada stvari stoje, Jerrya će odglumiti Jack Black, a ostatak casta još nije otkriven. Producent Georges Bermann odaje kako je grubu verziju scenarija Gondry izbacio u manje od tri tjedna, a čelnici Focus Featuresa su ga otkupili bez čitanja, iste sekunde kad im je ponuđen.

Larry Charles, ex scenarist 'Seinfelda' i redatelj dugometražnog filma 'Borat', namjerava režirati biografiju benda Motley Crue, javlja Empire Online. Predložak za film je knjiga 'The Dirt: Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band' iz 2001, a prljavština iz naslova odnosi se na uspon i kasniji orgijastički lifestyle autora, Motleyevaca Nikkija Sixxa, Tommya Leeja /naslovna/, Micka Marsa i Vincea Neila. Tommy Lee, čovjek koji je svjetsku slavu stekao brakom i pornićem s Pamelom Anderson koju je zarazio hepatitisom C, za nedavne je turneje položio svoj izmet u hotelski sistem za ventilaciju ne bi li podijelio uživanje u vlastitoj fekaliji s drugim gostima. Koje vrelo inspiracije za Charlesa, primjećuju komentatori.

Jon Favreau, redatelj 'Zathure: Svemirske avanture', prihvatio se režiranja marvelovske strip akcije 'Iron Man' o Tonyu Starku, milijunašu-superheroju u željeznom odijelu. Favreau inzistira na tome da u filmu bude što manje kompjutorski generiranog materijala jer kaže: 'Želim napraviti emocionalnu priču, zato će naracija biti u prvom planu, a kompjutorski efekti će biti tek potporni elementi'.

'Seven Day Itch' s Benom Stillerom nije jedini film koji braća Farrelly kuhaju ovih dana. Bobby i Peter paralelno rade i na remakeu farse Francisa Vebera 'La Doublure' koja je početkom godine u Francuskoj postigla rekordnu gledanost. Čini se da je Veber omiljena meta holivudskih producenata ('Krletka' i 'Father's Day' su amerikanizirane verzije njegovih komedija, a uskoro bi moglo početi snimanje još jednog remakea Veberovog filma – 'Večere s idiotom', sa Saschom Baronom Coenom, naravno u ulozi idiota).

Komentari

Nema komentara.