Novi Gondry i zavodljiva Isabella - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Novi Gondry i zavodljiva Isabella

Novi Gondry i zavodljiva Isabella

Gondry ima brojnu obitelj i 'Trn u srcu', a Isabella Rosselini prestaje snimati zelene porniće i prelazi na romantiku. Wow!

s.p. 24.03.2010 0 komentara

Novi Gondry i zavodljiva Isabella

Michel Gondry ima zaista otkačene filmove, pa se mnogi pitaju u kakvoj je to obitelji odrastao i čime su ga hranili? Odgovore možete potražiti u filmu 'Trn u srcu' ('L'Epine dans le Coeu') kojeg smo već najavili, a sada je izišao i trailer jer se konačno sprema američka kino distribucija. Film počinje igrati 2. travnja, a stvarno je šteta što ga vjerojatno nećemo vidjeti i u Hrvatskoj.

Prve recenzije najavljuju da film ipak nije toliko priča o Gondryjevom odrastanju, nego njegov portret proširene obitelji, posebice tetke Suzette. Gledatelji u filmu mogu upoznati brojne obiteljske tajne, a posebno je bolno gledati težak odnos između Suzette i njezinog sina. Što reći - Gondry pokazuje kompleksne ljudske odnose u svim svojim filmovima, pa se ne libi ogoliti i svoju obitelj.


'Trn u srcu', trailer.

A već smo više puta predstavljali 'Zelene porniće' Isabelle Rossellini koja ima novi, sličan projekt zavodljivog naslova 'Zavedi me'. Dok je u 'Green Pornu'
Rossellini educirala gledatelje o parenju životinju, u novom web serijalu 'Seduce me' istraživat će rituale udvaranje različitih životinjskih vrsta. Prva sezona počinje 20. travnja, a druga u kolovozu 2010.


'Zeleni Porno', parenje kišnih glista

Opet možete očekivati duhovite rekonstrukcije životinjskog ljubavnog života, i to s Isabellom u glavnoj ulozi. Prvo će se predstaviti flertovanje lososa, pataka, sipe i zmije, a uz filmove možete očekivati i foto galerije iz serijala, intervjue s autorima i snimka sa snimanja. Više informacija na linku ovdje.

Komentari

Nema komentara.