Mr Baron Borat Coen in da Hollywood!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Mr Baron Borat Coen in da Hollywood!!!

Mr Baron Borat Coen in da Hollywood!!!

Dok Borat Sagdiyev ganja Pamelu po Kaliforniji, Ali G će u 'Oceanovih 13' kod tate Clooneya!? Sascha Baron Coen, ukratko...

p.h. 18.04.2006 0 komentara

Mr Baron Borat Coen in da Hollywood!!!

Jeste li znali da George Clooney za jednu od uloga u 'Oceanovih 13' vrbuje Sachu Barona Coena? Clooney je (a tko nije?) veliki fan monsieura Barona a.k.a Ali G-ja / Borata / Brune (austrijskog supermodela), pa je dio scenarija navodno napisan samo za njega. S obzirom da se kao jedna od potencijalnih ženskih uloga u filmu spominje i Celine Dion, to bi za Barona (ili bar njegov reporterski alter ego) mogao biti veliki profesionalni izazov.

Popularni britanski komičar je u zadnje vrijeme na svjetskim filmskim burzama sve traženija roba. Nakon što je posudio glas vođi lemura, Julienu u 'Madagaskaru', ponoviti će to iskustvo i u nastavku, dva filma s njegovim imenom na popisu planiraju se za 2007, a ovog bi ljeta trebala izaći komedija 'Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby' Adama Mc Kaya o buntovnom vozaču auto trka Rickyu Bobbyu (Will Ferrell) kojemu je Jean Girard (Baron Coen) naveći suparnik. 

Nedavno je pred testnom publikom prikazan i 'Borat', prvi dugometražni film koji prati urnebesne provokacije i šovinističke ispade legendarnog kazahstanskog reportera i Saschina alter ega Borata Sagdiyeva poznatog po legendarnom 'jagshemash' pozdravu, istupima tipa: 'I like you!! Will you be my friend? I like sex with ladies, very nice', tradicionalnim ručkovima s republikancima kojima nudi seksualne usluge i promoviranju tradicionalnog pederluka na 'liberalnom' američkom jugu.

Film bi u kinima trebao zasjati u drugoj polovici 2006., a redateljevanje je povjereno Larryu Charlesu a.k.a Rene Fontaineu (scenarist nekoliko epizoda 'Seinfelda'). Radnja izgleda otprilike ovako: Borat se u pratnji pretilog producenta Azamata otpućuje iz svog kazahstanskog zaselka u Ameriku ne bi li napravio dokumentarac o toj zemlji bezbrojnih mogućnosti. Iza sebe ostavlja staru majku, debelu dlakavu ženu i bratića (lokalnog silovatelja) Vilu. Po dolasku u New York otkriva kabelsku televiziju i seriju 'Baywatch' u kojoj ugleda ženu svojih snova – predivnu CJ (Pamela Anderson). Drug Sagdiyev se smrtno zaljubljuje i naravno, zaobilaznim putem kreće u Kaliforniju ne bi li ostvario ljubav s izabranicom srca svog.

Nećemo vam otkriti kako je C.J reagirala kad ju je slavni reporter htio zagrliti, reći ćemo samo da je pokusna publika poludjela za dugometražnim Boratom, a vi u iščekivanju istog žeđ utažite na službenim stranicama junaka, ili pak na neslužbenim najavama filma.

naslovni kolaž: na slici lijevo je Boratova promo fotografija iz istoimenog filma, desno je Bruno

Komentari

Nema komentara.