Farmeri lete u nebo - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Farmeri lete u nebo

Farmeri lete u nebo

Luckaste manire Billya Bob Thorntona ponovo bi trebale doći do izražaja u režiji Michaela Polisha. Rakete i obrađivanje zemlje isprepliću se u 'Astronaut Farmeru'.

m.n. 29.08.2005 0 komentara

Farmeri lete u nebo

Šarmantan holivudski dečko kojem nerijetko pridjevaju i razne prefikse koji se referiraju na njegovu kvazi-zločestoću nakon blagoslova vezi Jolie/Pitt, prihvatio je ulogu u novom Warnerovom nezavisnjaku, 'The Astronaut Farmer'. U biti, Billy Bob Thornton za vezu svoje bivše nije baš mario (spominjemo je ustvari samo zbog naše naivne nevjerice u silne žute napise) jerbo sa sadašnjom gospođom ima djevojčicu, a i karijera mu se sasvim solidno razvija.

Pravi razlog za randes-vous je suradnja Marka i Michaela Polisha (zajedno su ispisali scenarij, a potonji će i odrežirati svoje) koja se bazira na prilično intrigantnom liku – ekscentričnom farmeru koji neprestano sanjari o tome da će postati astronaut. Thornton će nam, prenosi Hollywood Reporter, uprizoriti upravo tog nabrijanog stričeka koji iz čiste opsesije u svom štaglju gradi raketu. Situacija kroz vrijeme počinje poprimati sve ozbiljnije razmjere – ne samo intrigirati pažnju susjeda nego i same vlade.

Ostala ekipa još nije poznata, iako snimanje počinje već sljedeći mjesec ne bi li premijera bila u zakazanom roku – krajem listopada. Prema svemu sudeći, za Billya Boba ova uloga ne bi trebala biti pretežak zadatak – s komičnim koketira i u filmovima 'Bad Santa' te 'Bad News Bears', ali i 'Mr. Woodcocku' kojeg je tek dovršio.
Komentari

Nema komentara.