Oslobađanje Pariza na hollywoodski način - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Oslobađanje Pariza na hollywoodski način

Oslobađanje Pariza na hollywoodski način

Drama nam se piše. Sa svim potrebnim elementima. I Michelle Pfeiffer i Billy Bobom Thorntonom.

m.n. 10.03.2005 0 komentara

Oslobađanje Pariza na hollywoodski način

'Liberating Paris' je ustvari roman Linde Bloodworth Thomason, nama malo poznate producentice i spisateljice, koja je za svoju hit seriju 'Designing Women' već osvojila nekoliko Emmya. Gospođu je pisanje romana uhvatilo nakon šture obrade likova u serijalu, a na kraju je sve sjajno ispalo, tako da će se u adaptaciji vlastitog djela primiti režije, dok će scenarij preraditi njezin muž Harry Thomason. Čista simbioza, kad vam kažemo.

Riječ je o priči o šestero prijatelja iz malog gradića na američkom Jugu koji se odluče susresti nakon što svi navrše 40-ak godina. Svrha sastanka je jednostavna – razriješiti breme prošlosti kako bi smjelo stupili u budućnost. Woodrow McIlmore, lokalni ginekolog, živi u naoko sretnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Njihov se mir poremeti kada im se kćer zaljubi u mladića iz škole za kojeg se ispostavi da je sin Woodrowove davne i nikad prežaljene ljubavi Duff. Duff se nakon dvadeset godina vraća u grad, a što drugo nego da pomakne sve ustaljene tokove.

Variety navodi da su Thomasonovi već angažirali nevjerojatnu glumačku ekipu, iako još nemaju financijere. Glavne će uloge iznijeti Michelle Pfeiffer, Billy Bob Thornton i Dwight Yoakam, dok se za drugom polovicom još traga.
Komentari

Nema komentara.