Hollywoodska burza: Glumci - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hollywoodska burza: Glumci

Hollywoodska burza: Glumci

Nicholson i Freeman u gerijatrijskoj avanturi, Owen Wilson je Drillbit Taylor, Sienna i Saarsgaard su BI, a Billy Bob, za promjenu, dobar otac..

p.h. 30.06.2006 0 komentara

Hollywoodska burza: Glumci

Jack Nicholson i Morgan Freeman glume zajedno u komediji 'Bucket List' redatelja Roba Reinera ('Misery'). Film pripovijeda o dva stara prijatelja, oba u završnim fazama smrtonosnih bolesti, koji prije smrti pokušavaju 'proživjeti život'. Neke od stvari s liste uključuju i natjeravanje u trkaćim autima, kockanje u Monte Carlu i prežderavanje kavijarom. Snimanje počinje ujesen, a cijeli se svijet uskomešao s obzirom da je Jacku Nicholsonu ovo prva uloga nakon 'Ljubav nema pravila' iz 2003.

S cast liste za komediju 'Drillbit Taylor' Stevena Brilla ('Slučajni milijunaš') viri svježi potpis Owena Wilsona. Scenarij su sklopili Seth Rogen i Chris Brown ('Friends'), a sve se ostvaruje pod Paramountovom kapom. U filmu dvojica prosječnih klinaca dolaze u novu srednju školu, što se ne svidi lokalnom školskom bullyu, pa ih odmah krene premlaćivati. Tražeći osvetu, pridošlice nalete na prefriganog plaćenika za kojeg povjeruju da će ih spasiti (Wilson). Ubrzo shvate da će im on pomoći upravo onoliko koliko su mu platili – vrlo malo.

Sienna Miller i Peter Saarsgard ('Gušteri') glumit će zajedno u u filmu 'The Mysteries Of Pittsburgh'. Priča prati zadnje ljeto u koledžu diplomanta Arta Bechsteina (navodno će ga glumiti Max Minghella), a gorenavedeni duet glumi njegove ekscentrične prijatelje upletene u biseksualne intrige, krađu nakita i još štošta. Rawson Marshall Thurber ('Dodgeball') maše redateljskom palicom, a sam je i adaptirao debitantski roman Michaela Chabona iz 1988.

Billy Bob Thornton glumit će u filmu 'Peace Like A River'. Radi se o adaptaciji istoimenog romana Leifa Engera koji je smješten u Minnessotu šezdesetih, a priča o astmatičnom dječaku Rubenu, njegovom brižnom ocu, školskom domaru i bratu koji se nakon što je nehotice ubio dvojicu provalnika završava u zatvoru. Još se ne zna točno koja je uloga 'zapala' Thorntona, ali najizglednije je da će ex zli djed Mraz navući domarsku kutu. Sve je spremno za snimanje u Kanadi u jesen, osim redatelja koji još nije dodijeljen...

Komentari

Nema komentara.