3 x 100 na sat - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      3 x 100 na sat

3 x 100 na sat

Dok 'Jahač' Cage luduje na gorućem motoru, John Travolta i William H. Macy vode u kategoriji 'Tomos'. Billy Bob će pak u svemir - u raketi iz kućne radinosti.

p.h. 19.02.2007 0 komentara

3 x 100 na sat

Mefistofelesova desna ruka, prodana duša Jonhnny Blaze a.k.a Ghost Rider (Nicholas Cage), nekad kaskader, a sad supermoćni agent Osvete i Pravde, bori se protiv zlog Blackhearta, Mefistofelesova sina. Zlikovac se namjerio preuzeti svjetsku vlast i u tome biti još gori od svog oca, a uz Ghost Ridera je i njegova odabranica, novinarka (Eva Mendes). Prvi na američkom box officeu, 'Cage na gorućem motoru' samo u prvom vikendu utržio je cca. 44 000 $.


Ghost Rider, r. Mark Steven Johnson

'Jahač' Cage će u sljedećem vikendu dobiti žestoke konkurente, jer su na motore zasjeli i 'Divlji dečki' Walt Disney Productionsa - John Travolta, William H. Macy, Tim Allen i Martin Lawrence - klub sredovječnih dosadnjakovića iz predgrađa u borbi protiv najvećeg zla – krize srednjih godina. Dečki sjedaju na motore i osjećaju se divlje, oslobođeno i opasno, sve dok ne na cesti ne nalete na pravu bandu iz Novog Meksika Del Fuegos.

 
Wild Hogs, r. Walter Becker

Umirovljeni astronaut Billy Bob Thornton nema motor, ali ima raketu, i to kao Charles Farmer, bivši zaposlenik NASA-e koji je na opće zaprepaštenje cijele Amerike i svoje supruge (Virginia Madsen) odlučio u kućnoj radinosti, na teksaškoj farmi konstruirati i potom lansirati pravu pravcatu raketu, a kao šefa kontrole zaposliti svog 15 godišnjeg sina. 'Astronaut Farmer' Michaela Polisha također izlazi u američka kina sljedeći vikend.


Astronaut Farmer, r. Michael Polish
Komentari

Nema komentara.