Madonna voli dečke u uniformama - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Madonna voli dečke u uniformama

Madonna voli dečke u uniformama

Umirovljeni general američke vojske i predsjednički kandidat Wesley Clark u svojoj kampanji ima visokovrijednu podršku pop kraljice Madonne.

17.12.2003 0 komentara

Madonna voli dečke u uniformama

Madonna 'ko Madonna, nema toga što ta ne bi probala i svoje prstiće zabola. Nakon nedavnog spisateljskog izleta u domenu dječje literature, ovaj put proradila je politička savjest pa se odlučila aktivirati u predizbornoj predsjedničkoj kampanji na strani umirovljenog američkog generala Wesleya Clarka.

Jedan od 9 demokratskih kandidata na predsjedničkim izborima, koji će se održati u studenome 2004., pokušat će pobijediti sadašnjeg, naširoko osporavanog republikanca George W Busha. A Madonna je odličan marketinški potez, jer već i vrapci na grani znaju da ono čega se ona dotakne postaje općeprihvaćeni globalni trend.

Wesley Clark

Izgleda da se ne radi samo o dobroj marketinškoj akciji, već je Madge i sama, 'dušom i savješću', na strani demokrate Clarka. Još u studenome ove godine pjevačica je u svom domu u Los Angelesu organizirala večeru na kojoj su se sakupljali dobrovoljni prilozi za njegovu predsjedničku kampanju. I ne samo to, gdje god se pojavi objašnjava svoj izbor samim superlativima: 'Podržavam Wesleya jer je odličan čovjek, rođeni vođa, dobro se nosi sa stresom kojeg taj posao izaziva, ima odličan plan vanjske politike.' Ili kako ukratko kažu iz Clarkovog stožera: Superzvijezda podupire četiri zvijezde (toliko ih ima Clark za svoje zasluge u USA Army).

Eto, Madonna pisne, a sve novine citiraju. Sve pohvale za PR izbor.

Komentari

Nema komentara.