Anđina djeca, Madonnina cura i pijani Bush - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Anđina djeca, Madonnina cura i pijani Bush

Anđina djeca, Madonnina cura i pijani Bush

Zanimljiv vikend! Obitelj Jolie/Pitt postala osmeročlana, otkrivena Madonnina dugogodišnja ljubavnica, a filmski George Bush završio u marici.

s.p. 14.07.2008 0 komentara

Anđina djeca, Madonnina cura i pijani Bush

Radujte se, narodi, rodili su se blizanci Angeline Jolie i Brada Pitta. Carskim rezom u subotu navečer Angelina je rodila dvoje zdravih blizanaca, nazvanih Knox Leon Jolie-Pitt i Vivienne Marcheline Jolie-Pitt. Za razliku od neobičnih imena ostale djece slavnih, ovi klinci dobili su imena po nedavno umrloj Angelininoj mami (Marcheline) i Bradovom djedu (Knox). I Brad je kao moderni otac bio uz Angelinu tijekom porođaja i prerezao pupkovinu.

Za prve fotografije beba par će dobiti dvoznamenkastu milijunsku cifru koju su već odlučili donirati u humanitarne svrhe. Za svoje prvo biološko dijete, Shiloh /naslovna/ dobili su 'samo' nekoliko milijuna dolara, a nova dječica tabloidima vrijede između 15 i 20 milijuna dolara. Već se mogu čuti izjave da bi ih nadmašiti mogla samo fotka Britney Spears koja porađa vanzemaljca.

Krajem mjeseca izlazi knjiga 'Life With My Sister Madonna', u kojoj će brat superzvijezde Madonne, Christopher Ciccone, iznijeti puno sočnih detalja o svojoj sestri. Chris tvrdi da je njegova seka već petnaest godina u tajnoj lezbijskoj vezi s Ingrid Casares, bivšom curom lezbijske komičarke Sandre Bernhard. Navodno je Ingrid služila kao Madonnina desna ruka i ispunjavala sve njezine želje.

Madge je iskusila i lezbijsku vezu

A u lezbijsku priču braco Christopher je umiješao i Gwyneth Paltrow, koju je Madonna navodna poljubila na jednom novogodišnjem partyju. Knjiga opisuje i Madonninog bivšeg dečka Warrena Beattyja kao vrlo ljubomornog tipa, koji je prekopavao po njezinom smeću, tražeći dokaze nevjere. PR-ovci navedenih slavnih osoba baš se i nisu oglašavali, jedino je Madonna izjavila da ovo neće pripomoći pomirenju između nje i brbljavog brata.

Nakon incidenta u baru, uhapšeni su: George W. Bush i Colin Powell. Dobro, ne baš oni nego glumci koji ih glume u Stoneovom 'W' - Josh Brolin i Jeffrey Wright, koji su zajedno s ostatkom filmske ekipe sudjelovali u frci. Čini se da ovog vikenda u baru Stray Cat ekipa nije htjela otići nakon fajrunta, pa je osoblje pozvalo policiju, a trebao je biti priveden pijani tehničar koji se potukao. Onda su se umiješali Brolin i Wright, pa su se ubrzo popunila policijska kola. Ekipa je sama platila kauciju, a zli jezici su brzo primijetili kako i filmski Bush ima problema s cugom, baš kao i stvarni Bush koji je liječeni alkoholičar.

Komentari

Nema komentara.