Madonna i Arnie na burzi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Madonna i Arnie na burzi

Madonna i Arnie na burzi

Madonna bi radila u 'Sumraku', Arnie bi snimao sa Slyjem, a Ang Lee bi na more. Halle Berry ide u kleptomane, a Owen Wilson i Kutcher u sportaše.

s.p. 18.02.2009 0 komentara

Madonna i Arnie na burzi

Sprema li se senzacija - Madonna u serijalu 'Sumrak'? Pojavili su se tračevi da je Madonna zainteresirana za rad na nastavku 'Sumraka' - 'Mladom mjesecu'. Još se ne zna da li planira samo surađivati na soundtracku ili misli tamo i glumiti. Gluma joj baš i nije jača strana, a primjećujemo i da se s nekima redateljima baš ne slaže najbolje...

Već smo najavljivali akcijski superprojekt Stallonea 'The Expendables' sa zaista moćnim castingom - osim Stallonea, tu su i Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren i Mickey Rourke. Loša vijest je da Ben Kingsley ipak neće glumiti agenta CIA-e, ali će ga zamijeniti Eric Roberts. Dobra vijest je da neki izvori najavljuju da bi se u film mogao uključiti i Arnold Schwarzenegger - to bi onda bila zaista dobitna kombinacija.

Ang Lee bi mogao režirati 'Pijev život' ('Life of Pi'), filmsku adaptaciju nagrađivanog romana Yanna Martela. Glavni junak filma je sin čuvara u zoološkom vrtu zvan Pi. Nakon brodoloma teretnog broda, Pi ostaje sam u brodu za spašavanje zajedno s hijenom, ranjenom zebrom, orangutankom i - gladnim bengalskim tigrom. Priču je trebao režirati M. Night Shyamalan, a ako prihvati angažman, Lee bi trebao dovršiti film prije premijere 2011. 

'Pijev život' Yanna Martela je 2002. dobio prestižnu Man Booker nagradu.  

Halle Berry postaje kradljivica dragulja u novoj drami 'Who Is Doris Payne?'. Film je biografija stvarne kradljivice koja je imala zanimljiva strategiju - isprobavala bi razno prstenje, zbunila prodavača i išetala s barem jednim draguljem. 75-godišnja Doris Payne imala je karijeru dugu čitavih pet desetljeća, a trenutačno je u zatvoru u Las Vegasu gdje služi kaznu zbog krađe jednog prstena.

Owen Wilson i Paul Rudd ('Zalomilo se') pregovaraju oko nastupa u komediji Jamesa L. Brooksa radnog naslova 'How Do You Know?'. Tema filma je ljubavni trokut između igrača bejzbola (Wilson), djevojke koju tumači Reese Witherspoon i šefa korporacije (Rudd) koji je zainteresiran za curu.
 
Osim igrača bejzbola, za komedije su pogodni i ragbijaši - barem u komediji 'Traded'. Priča je već poznata gledateljima tinejdžerskih komedija - poznati sportaš i školski šmokljan čudesno zamijene tijela, pa dolaze u smiješne situacije i uče važne životne lekcije. Glavnu ulogu tumačit će tinejdžerska zvijezda Ashton Kutcher - očito u ulozi sportaša, a ne klinca.

Nakon svih onih akcijskih filmova koje najavljuje, Robert Rodriguez se sprema za još akcijski triler, futuristički 'Nerverackers'. Priča se odvija 2085., a glavni junak je Joe Tezca koji se kao dio elitne postrojbe bori protiv kriminalaca u budućem utopijskom svijetu. Rodriguez će napisati scenarij i režirati film, a premijera filma zakazan je za blisku budućnost - 16. travanj 2010. 

Komentari

Nema komentara.