Tri vrlo američka trailera - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tri vrlo američka trailera

Tri vrlo američka trailera

Tko sve voli New York, što niste znali o predsjedniku Nixonu i kako to izgleda kad Madonna stane iza kamere.

z.m. 25.08.2008 0 komentara

Tri vrlo američka trailera

Madonna osim novog albuma i svjetske turneje ima i novi/stari film - 'Filth And Wisdom'. Kažemo novi/stari jer je još početkom godine premijerno prikazan van konkurencije na Berlinaleu gdje je izazvao neviđenu pomutnju, a otada obilazi neke manje festivale. Zasada se još ne zna kada će i da li će u redovnu kino distribuciju. Film je komedija o tri neobična lika koji u Londonu pokušavaju voditi obične živote, a u glavnoj ulozi je otkačeni Eugene Hutz, frontman benda 'Gogol Bordello' koji se u travnju na turneji zaustavio i u Zagrebu gdje su održali izvrstan koncert. Bend se, naravno, pojavljuje i na soundtracku filma, a kako to sve skupa izgleda i zvuči pogledajte u traileru za 'Filth And Wisdom', kojeg smo pronašli jedino s francuskim titlovima. Sorry…

Puno smo pisali i o 'New York, I Love You', kompilaciji kratkih filmova posvećenih Velikoj Jabuci rađeni po uzoru na 'Paris, Je T'aime'. Snage su udružili redatelji poput Mire Nair, Scarlett Johansson, Natalie Portman, Bretta Ratnera i glumaca Julie Christie, Ethana Hawkea, Orlanda Blooma, Shie LaBeoufa, Kevina Bacona itd. Priče o ljubavi i životu snimane su na autentičnim lokacijama u raznim njujorškim četvrtima. Premijera filma ipak neće biti na nekom lokalnom njujorškom festivalu poput Tribece, nego u susjednoj Kanadi na festivalu u Torontu slijedećeg mjeseca. Ako je za vjerovati Imdb-u slijedeći ovakav film koji će se snimati kao posveta nekom gradu biti će o Šangaju. Do tada zasladite se trailerom o ljubavnom filmskom pismu New Yorku.

Treći vrlo američki trailer je onaj za 'Frost/Nixon' povijesnu dramu o sukobu bivšeg predsjednika Richarda Nixona i tv-voditelja Davida Frosta. Film režira oscarovac Ron Howard, a scenarij je napisao Peter Morgan ('Kraljica', 'Posljednji škotski kralj'). Tri godine nakon što je odstupio s predsjedničke dužnosti Nixon se pristao pojaviti u ekskluzivnom tv intervjuu i odgovarati na pitanja o Watergate skandalu koji ga je koštao položaja. Frost je bio domaćin, a ono što se odigralo pred kamrama postalo je dio televizijske povijesti. U glavnoj ulozi je Frank Langella koji je već nagrađen Tonyem za ovu ulogu u kazališnoj verziji drame.

Komentari

Nema komentara.