Madonna, Bond i Obama u knjigama - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Madonna, Bond i Obama u knjigama

Madonna, Bond i Obama u knjigama

Madonnin brat piše o (su)životu sa slavnom sestrom, Sean Connery reći će nam kako je to kad si Škot, a Michael Moore poučit će nas glasanju.

z.m. 16.06.2008 0 komentara

Madonna, Bond i Obama u knjigama

Najpoznatiji James Bond razotkriva dušu u svojim memoarima, koji će navodno ostaviti njegove obožavatelje 'potresenima i uznemirenima'. Sean Connery će svoju dugo očekivanu autobiografsku knjigu 'Being a Scot' (Biti Škot) objaviti 25. kolovoza, na svoj 78. rođendan. Također, taj datum je posljednji dan održavanja poznatog međunarodnog festivala knjiga u Edinburghu – pa eto divne prilike za predstavljanje knjige u svojoj voljenoj Škotskoj.

Inače, za one koji ne znaju, glumac je strastveni  nacionalist koji se zakleo da neće živjeti u rodnoj Škotskoj sve dok ona ne bude samostalna država. Posljednjih godina povukao se u (zasluženu) mirovinu iz koje ga čak nije uspio izvabiti ni Steven Spielberg, ponudivši mu ulogu u novom 'Indiani Jonesu'.

Madonna i njezin mlađi braco su u tako 'dobrim' odnosima da je teško pronaći sliku na kojoj su zajedno

Memoare objavljuje i Christopher Ciccone. Tko?! – pitate se. Gospodin Ciccone poznat je po svojoj poznatoj sestri, Madonni, kojoj se navodno tresu gaće zbog njegove knjige. Njih dvoje ionako već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a knjiga 'Life With My Sister' (Život s mojom sestrom) sigurno neće popraviti nategnutu obiteljsku situaciju. Madge je već počela obilaziti odvjetnike ne bi li spriječila izdavanje knjige, a ti posjeti potakli su tračeve da se želi razvesti od supruga. Knjiga bi se trebala pojaviti na policama 15. srpnja u nakladi od 350 tisuća primjeraka.

Ovog ljeta u knjižare stiže i nova knjiga nepoderivog Michaela Moora 'Mike's Election Guide' (Mikeov vodič za izbore), priručnik kojeg je mogao nasloviti i 'Izbori za neznalice' iili 'Knjiga za one koji su toliko glupi da nemaju svoj politički stav pa žele poslušati moj jer ipak ja znam najbolje'. Šalu na stranu – izdavači tvrde da je knjiga 'perfektno tempirana da se podudara s nacionalnim političkim konvencijama' u kolovozu, kada službeno počinje trka Baracka Obame i Johna McCaina za predsjedničku fotelju. Moore je 2003. izdao knjigu 'Dude, Where's My Country?' koja se prodala u više od milijun primjeraka, a ne sumnjamo da i ovoj predstoji uspjeh.

Komentari

Nema komentara.