Madonna režira kraljevski - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Madonna režira kraljevski

Madonna režira kraljevski

Kraljicu popa zanima kraljevska priča o Amerikanki zbog koje je britanski kralj Edward VII. napustio kraljevski dvor.

s.p. 16.02.2010 0 komentara

Madonna režira kraljevski

Pop zvijezda Madonna sve više se bavi filmom. Nakon debitantskog filma 'Filth and Wisdom' odlučila je režirati film koji će se baviti jednom od najpoznatijih romansi svih vremena - vezom britanskog kralja Edwarda VII i Amerikanke Wallis Simpson. Da bi se vjenčao s kontroverznom zaručnicom, Edward je 1936. napustio kraljevski tron, što je dovelo cijelu monarhiju u ustavnu krizu.

Iako je cijela priča ispala strašno romantična, kasnije su se pojavila i tumačenja po kojima je Edward morao abdicirati zbog svojih veza s nacistima, a veza s Wallis je ispala samo izlika. Prema Varietyju, film će biti koncipiran kao priča Wallis Simpson, što pokazuje da nakon 'Evite' Madonnu još uvijek privlače biografije jakih i kontroverznih žena.

Madonna će napisati i scenarij filma, i to zajedno s Alecom Keshishianom koji je poznat po dokumentarcu o Madonninoj turneji 'Truth or Dare'. Navodno se uloga Wallis Simpson nudi Veri Farmigi ('Ni na nebu ni na zemlji') pa filmofili mogu odahnuti - Madonna se zasad bavi samo režijom, te je odustala od glumačkih pokušaja!

Komentari

Nema komentara.