Vince Vaughn - radni raspored - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vince Vaughn - radni raspored

Vince Vaughn - radni raspored

Vaughn je definitivno u speedu i jako mu dobro ide. Osim što je debelo unovčio ideju za film 'The Break Up' sprema nam brdo smijeha u poznatom štihu.

m.n. 18.01.2005 0 komentara

Vince Vaughn - radni raspored

Sinonim za sve smijehom izazvane trbušne boljke definitivno je ekipa Stiller/Willson/Sandler/Vaughn kojoj uvijek volimo posvetiti nekoliko redaka. Ovaj ćemo put sve svoje snage usmjeriti na perspektivnog Vincea Vaughna. U tome nismo jedini jer upravo se ovih dana dogodio konačan rasplet natezancije u kojoj je sudjelovalo nekoliko studija teškaša.

Da razjasnimo, genijalni je Vaughn svoju ideju za komediju 'The Break Up' debelo unovčio – nekoliko je studijskih kuća bilo spremno izdvojiti pozamašnu svotu, no ta je čast ipak pripala Universal Picturesu koji je samo prava za snimanje platio 2,25 milijuna dolara, a Variety kaže da je riječ o najskupljem ugovoru u posljednjih godinu dana. Vaughn će ostati na projektu kao producent i glavni glumac, dok su se oko za sad strogo skrivanog scenarija pozabavili Jeremy Garelick i Jay Lavender. Ostala ekipa još nije poznata, no čini se da bi u igri mogli biti već gore navedeni majstori geeky komedije.

Vaughn osim novih ideja ima i brdo zadataka – na proljeće je premijera njegovog novog filma 'Be Cool' gdje glumi propalog menadžera, dok su filmovi 'Mr.and Mrs. Smith' te 'Wedding Crashers' (u paru je s Owenom Wilsonom) u post-produkciji. S Wilsonom radi na još jednom filmu o kojem smo već pisali, riječ je, naravno, o projektu 'Outsourced' gdje će ovaj dobro uhodani dvojac glumiti tvorničke radnike koji na meksičko-američkoj granici pokušavaju zaraditi koji ekstra dolar.

Gotov je i film 'Thumbsucker' redatelja Mikea Millsa (upoznajte se) gdje se pojavljuje u ulozi Mr. Gearya i koji će biti prikazan na Sundanceu u natjecateljskoj kategoriji. No priča još nije gotova – najavio je Vince i adaptaciju japanske animirane serije 'Speed Racer' gdje će glumiti Racera X, a od kraja 2003. se porađa film 'No Place Like Home' koji zbog financijskih teškoća nikako da krene u realizaciju. Filmova je, očito, dovoljno i ostaje nam samo da vam preporučimo – pri gledanju uzmite maramice za brisanje suza. Od smijeha, naravno!
Komentari

Nema komentara.