Vaughn nogirao Aniston - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Vaughn nogirao Aniston

Vaughn nogirao Aniston

Nakon spekulacija jesu li ili nisu zajedno, hoće li se ili neće zaručiti i OBAVEZNOG gostovanja kod Oprah, Aniston i Vaughn prekinuli ali ovaj put stvarno!

m.k. 05.10.2006 0 komentara

Vaughn nogirao Aniston

Jennifer Aniston nema sreće u ljubavi. Nakon što ju je Brad Ahilej Pitt spucao radi Angeline Pljačkašice grobova Jolie, Jenny bi mogla dodati još jednu 'nogu' u svoju kolekciju. Ovoga puta ju joj je poklonio Vince Vaughn.

Prema US Weeklyju Vaughan je ostavio Aniston još početkom prošloga mjeseca, i to putem telefona, a zatim je odletio na snimanje novog filma. Iako vijest još nije javno potvrđena, Vaughanovi bliski prijatelji potvrđuju da je riječ o - propaloj vezi.

Još uvijek se spekulira o razlogu prekida, iako su ptičice šapnule da je stvar u Jennifer. Kako jedan (jedna?) od njih kaže, 'Jen je prezahtjevna i posesivna i od Vinceova je života napravila pakao'. A navodno su iste te osobine razlog njezina prekida s Bradom.

Bilo kako bilo, na mjestu je zapitati se - nije li sve to bio samo paravan za promociju filma? Pa da bi fora bila kompletna, sretni par mora prekinuti u vrijeme kada film izlazi na DVD-u.

Komentari

Nema komentara.