Dear Woody... - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dear Woody...

Dear Woody...

Woodya Allena razbjesnilo je pismo Kate Winslet u kojem mu je poručila da ga napušta, ali čim se pribrao zamijenio ju je mlađom Scarlett Johansson.  

29.06.2004 0 komentara

Dear Woody...

Iako se svi detalji o snimanju novog Allenovog filma drže u strogoj tajnosti, iz Londona je uspjelo procuriti nekoliko pikanterija. Čini se da je slavni glumac i redatelj brzo zažalio odluku da napokon snimi jedan svoj film izvan SAD-a. Problem, zapravo, nije u Engleskoj (koju je odabrao za lokaciju), nego u Engleskinjama. Točnije, samo u jednoj – Kate Winslet.

Niti tjedan dana prije početka snimanja zasad nenaslovljenog projekta Kate je odlučila dići ruke od svega i umjesto pod reflektorima ljeto provesti u hladovini. Navodno, želi provoditi više vremena sa svojom obitelji – kćerkicom Miom i sinom Joeom, te suprugom Samom Mendesom (redatelj 'Vrtloga života'). Svoje razloge lijepo je sročila na tri pisane stranice i uručila ih producentu filma

Woodya Allena razbjesnilo je što je naprasno ostao bez glavne glumice, ali dodatno ga je raspalila činjenica da je to saznao preko treće osobe. Čim se ispuhao krenula je potraga za novom glumicom. Nije dugo trajala – mlada Scarlett Johansson, zvijezda 'Izgubljenih u prijevodu', uspjela je Woodyev film utrpati u svoj krcati raspored snimanja. Trenutno je angažirana na snimanju glasova za crtić 'The SpongeBob SquarePants Movie', a nakon toga slijede 'Nemoguća misija 3', 'The Black Dahlia' i 'A Good Woman'.

Famu oko glavne uloge sa smiješkom mogu pratiti ostali glumci angažirani za ovaj projekt. Među njima ističe se dvoje 'otočana' - Emily Mortimer i Jonathan Rhys-Meyers. Ona je Engleskinja koju ste mogli pogledati u drami 'Lovely And Amazing', akcijskoj komediji '51. država' te u trileru 'Young Adam'. On je Irac i dosada je veće uloge ostvario u 'Titusu', 'Baš kao Beckham' i u trileru 'I'll Sleep When I'm Dead'.  

Komentari

Nema komentara.