Michael Jackson opet u 3D-u - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      Michael Jackson opet u 3D-u

Michael Jackson opet u 3D-u

Je li prerano za novi film o Michaelu Jacksonu? Nije - vrijeme je za novi dokumentarac i 3D spot 'Thriller'!

s.p. 18.03.2010 0 komentara

Michael Jackson opet u 3D-u

Redatelj John Landis najavio je dobru vijest za fanove Michaela Jacksona - njegov kultni spot 'Thriller' prebacit će se u 3D format! Landis je gostovao u Britanskom filmskom institutu u Londonu i tamo je potvrdio da će ponovno biti izdan jednosatni dokumentarac o snimanju Jacksonovog 'Thrillera', i to na DVD-u i/ili Blu-rayu. Zajedno s dokumentarcem izdat će se i remasterirani glazbeni spot 'Thriller' kojeg je radio Landis, a Jacksonovi nasljednici žele ga konvertirati u 3D. Još se ne zna hoće li spot biti prikazivan u kinima ili će ga samo koristiti u 3D televiziji koja se upravo razvija.


3D posveta Jacksonovom 'Thrilleru'.

A na iskorištavanje popularnosti Michaela Jacksona sprema se i Ian Halperin, kandaski istraživački novinar i autor knjige 'Bez maske: posljednje godine Michaela Jacksona'. On će sljedeći mjesec u Cannesu predstaviti 88-minutni dokumentarac 'Gone Too Soon' koji se bavi 'prerano otišlim' Jacksonom. Film je nastao na temelju 300 sati snimaka nastalih unutar pjevačevog kampa. Osim snimaka Jacksona prije smrti, film sadrži i intervjue s Jacksonovim menadžerima, kuharom, frizerom, odvjetnikom, duhovnim savjetnikom i sl. 

Film se sprema za kino distribuciju po Francuskoj i Kanadi, i to od 25. lipnja - godišnjice Jacksonove smrti. Halperin je poznat po tome da je 5 godina proučavao Jacksona a zatim je u prosincu 2008. točno prorekao da će pop zvijezda zbog slabog zdravlja umrijeti u roku od pola godine. Ovaj film Halperin najavljuje kao 'balansiranu posvetu kralju popa', a mediji predviđaju da će se u filmu sigurno naći i malo 'žutog' materijala.

Komentari

Nema komentara.