Madonna u bajci Luca Bessona - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Madonna u bajci Luca Bessona

Madonna u bajci Luca Bessona

Francuski hiperproduktivni redatelj i producent, među ostalim filmovima, radi i jedan računalno animirani film u kojem sudjeluje i kraljica popa.

k.j. 22.10.2004 0 komentara

Madonna u bajci Luca Bessona

Animrani film 'Arthur' je adaptacija knjiga za djecu koje je pisao sam Luc Besson, a marljivi je Francuz sam napisao i scenarij za film. Glavni lik je desetogodišnjak Arthur, siroče koje želi spasiti kuću svog djeda. Kako bi to učinio, odlazi u potragu za blagom skrivenim u zemlji Minimoya, malenih bića koja žive u skladu s prirodom.

Ovaj film sa velikim budžetom od 80 milijuna dolara zakazan je za prikazivanje u kinima za 2006. godinu, a u njemu će biti i nešto igranih scena. Glavni dio, računalnu animaciju, radit će francuski überstudio Buf Compagnie. Iako vam njihovo ime vjerojatno ne zvuči poznato, nad njihovim ste efektima vjerojatno slinili (ili niste ni reagirali jer niste primijetili da se radi o animaciji) kada ste gledali neke od ovih filmova: 'Fight Club', 'Matrix: Revolutions', 'Matrix: Reloaded', 'The Fast and the Furious', 'Underworld', 'Van Helsing', a tu su i reklame i spotovi za Madonnu, Adidas, Coca Colu, Colgate... lista je beskonačna.

Madonnina uloga u filmu bit će sinkroniziranje princeze Selenie, Arthurove suputnice na putovanju u misteriozni zabranjeni grad u kojem živi zlo biće. Glavna muška uloga zasada još nije poznata. 'Arthur' je prvi film koji Besson režira nakon pet godina (nakon 'Ivane Orleanske'), a sada paralelno radi i na još jednom igranom filmu, o kojem škrtice sve podatke čuvaju kao najveću tajnu na svijetu.

Komentari

Nema komentara.