Tim Burton uspavljuje ljepotice - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Tim Burton uspavljuje ljepotice

Tim Burton uspavljuje ljepotice

Majstor darkerskih priča mogao bi snimiti 'Uspavanu ljepoticu' - ali iz perspektive vještice! Hoće li opet uskočiti Depp i Helena Bonham Carter?

s.p. 20.01.2010 2 komentara

Tim Burton uspavljuje ljepotice

Dok čekamo njegovu 3D 'Alisu u zemlji čudesa', stiže vijest da Tim Burton planira snimiti još jednu bajku - 'Uspavanu ljepoticu' tj. 'Trnoružicu'. Priča vam je vjerojatno dobro poznata - nekada davno, u dalekom kraljevstvu, rođena je prelijepa princeza Aurora. Ali već na samom rođenju, zla vještica Zlurada ju proklinje da će se na dan svog 16. rođendana ubosti na vreteno i umrijeti! Tri dobre vile pokušavaju ublažiti strašnu kletvu i spasiti princezu Auroru uz pomoć hrabrog princa Filipa koji je zaljubljen u princezu...


'Uspavana ljepotica' - isječak iz Disneyevog klasika.

Ain't It Cool News javlja da bi Burton mogao obraditi tu priču u darkerskom stilu, što znači da bi ovaj put priča mogla biti ispričana iz perspektive zle vještice. Tako bi konačno mogli saznati zašto je jadna vještica u zavadi s princezinim roditeljima i zašto iz dna duše prezire svoje kolegice - dobre vile!

Naravno, Burton je uvijek volio mračne, neshvaćene junake pa znamo da će imati razumijevanja za Vješticu, a jedino pitanje je tko će biti glumci u ovom projektu. Prvi blogeri već kandidiraju Burtonovu curu Helenu Bonham Carter za ulogu Vještice, a zgodnog Princa bi vjerojatno mogao odigrati - pa tko drugi nego Johnny Depp!

Komentari
A: Tea 25.01.2010 Pogledaj profil

JEDVA ČEKAM! A PRIJE TOGA NAM STIŽE ALICE IN WONDERLAND! JUHU!

A: pluton 24.01.2010 Pogledaj profil

Moglo bi biti zanimljivo. Vidjet ćemo u kojem će smjeru otići...