Fantastične najave - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Fantastične najave

Fantastične najave

'Hobit' se odgađa, 'Godzilla' se približava, a sve će premijeru imati 2012., baš i novi 'Star Trek'. Angelina nastupa u bajci, a Will Smith opet u SF-u!

s.p. 30.03.2010 0 komentara

Fantastične najave

Loša vijest za ljubitelje 'Hobita' - snimanje najavljivanih filmova nikako da počne! Studio MGM je u velikim dugovima i sprema se njegova prodaja, a baš MGM posjeduje prava na distribuciju 'Hobita'. Stoga nitko ne želi riskirati stotine milijuna dolara za taj projekt, pa svi čekaju da se situacija rasčisti. Već se nagađa da premijera 1. od 2 filma o Hobitu neće biti prije 2012., pa će se fanovi Tolkiena morati načekati.

2012. je i očekivani datum premijere 'Godzille', novog projekta o velikom čudovištu kojeg smo već najavili. U ovaj film neće biti umiješan Emmerich, pa očekujte drukčiju holivudsku ekranizaciju od one prethodne.

Već smo najavili 'Trnoružicu' Tima Burtona, a sada je već jasno da, nakon uspjeha 'Alise u zemlji čudesa', Burton može birati i najveće zvijezde za svoje projekte. Priča se da je u pregovorima za ulogu u 'Trnoružici' i velika Angelina Jolie. Njoj bi dodijelili ulogu negativke, zločeste vile Zlurade koja uspavljuje lijepu junakinju koju može spasiti samo lijepi princ.


'Dan nezavisnosti' - želite li još?

Evo i dobre vijesti za Trekkieje: 'Star Trek: The Next' ove godine počinje s pretprodukcijom. Simon Pegg, koji u novom izdanju serijala glumi Scottyja, izjavio je da se redovito raspituje kod J.J. Abramsa, ali i kod kolegice Zoe Saldana koja mu je najavila da uskoro počinju s radom. Uz ovakav tempo - očekujte ih tek 2012.!

14 godina nakon hita 'Dan nezavisnosti' stižu novi tračevi o snimanju nastavka. Dapače, spominje se da bi studio Fox, nakon ogromne zarade njegovog 'Avatara', mogao uložiti novce u čak 2 nastavka. Osim redatelja Emmericha, u projekt bi trebao biti uključen i popularni Will Smith, a za njegov angažman će zaista trebati para...

Komentari

Nema komentara.