Manga, Pepeljuga i 3D pirati - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Manga, Pepeljuga i 3D pirati

Manga, Pepeljuga i 3D pirati

Burton priprema adaptaciju mange, Disney snima modernu 'Pepeljugu', a 'Pirati s Kariba 4' su u znaku 3D-a!

s.p. 18.05.2010 0 komentara

Manga, Pepeljuga i 3D pirati

Tim Burton navodno ima JOŠ jedan film u planu - adaptaciju japanske mange 'Mai, The Psychic Girl'. Glavna junakinja ovog strip serijala je 14-godišnjakinja koja ima jake natprirodne sposobnosti, a proganja ju tajna organizacija koja želi zavladati svijetom. Riječ je o jednoj od prvih mangi koja je 1980-ih prevedena na engleski, a Burton već dulje vrijeme priprema taj projekt.

Burton bi za Walt Disney Pictures trebao snimati i svoju verziju 'Trnoružice', a taj studio ima još bajki na raspolaganju. Posljednja vijest je da se sprema igrana verzije 'Pepeljuge', s tim da je za scenaristicu odabrana Aline Brosh McKenna, poznata po hitu 'Vrag nosi Pradu'. Hm, hoće li i ovaj film reklamirati marku poput Prade? Vjerojatno da - očekujemo da Pepeljuga u modernoj verziji izgubi Manolo cipelicu koju će publika gledati u 3D-u...

 

A potvrđeno je da će Disney u 3D-u snimati novi nastavka uspješne franšize, 'Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides'. Baš nakon uspjeha Burtonove 'Alise' zahuktala se proizvodnja 3D filmova, iako ima dosta zamjerki na naknadnu 3D konverziju. Ipak, ovi 'Pirati iz Kariba 4' snimat će se direktno u 3D-u, pa redatelj Rob Marshall ima vremena inkorporirati tehnologiju u film. Kako će piratski brodovi ploviti u 3 dimenzije - moći ćete provjeriti 20. svibnja 2011.

Komentari

Nema komentara.