I slavni su na Twitteru - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      I slavni su na Twitteru

I slavni su na Twitteru

Saznajte kako se (raz)odjevaju Demi Moore i Ashton Kutcher, na što se fura David Lynch i s kim je prekinula Jennifer Aniston. 

s.p. 31.03.2009 0 komentara

I slavni su na Twitteru

Severina je popularizirala Internet u Hrvata, a guza Demi Moore dodatno je izreklamirala Twitter. Ovaj servis za bloganje i umrežavanje internetskih korisnika već je megapopularan u svijetu, a kod nas se tek očekuje da zauzme mjesto Facebooka. Dobar povod za posjećivanje Twittera je i praćenje svijeta bogatih i slavnih - a pod time ne mislimo na Simonu i Antu Gotovac nego na holivudske celebove kao što su Ashton Kutcher i Demi Moore.

Svatko od njih dvoje ima svoj profil na Twitteru, a Ashton je mudro privukao pažnju na svoj account tako da je objavio fotku Demi Moore u gaćama. Istina, ništa spektakularno, ali sigurno privlači pažnju javnosti. Iako su na jednoj od fotki zajedno pozirali u svećeničkim haljama /naslovna/, ni Ashton ni Demi nisu sveci nego proračunate zvijezde kojima se više isplati da sami stavljaju privatne slike na Internet nego da zovu paparazze da ih 'slučajno' usnime.

'Pozadina života s Demi Moore', snimio: Ashton Kutcher.

Na Twitteru su i brojne druge zvijezde, no nekima ni ta samopromocija ne pomaže. Prve procjene govore da Lindsay Lohan i Paris Hilton svojim internetskim nastupima nisu nimalo popravile svoj imidž, jer ionako nemaju ništa pametno za poručiti. S druge strane, zanimljivo je zaviriti u um filmaša kao što je David Lynch. Osim što eksperimentira s digitalnom kamerom ('Unutarnje carstvo'), Lynch se hrabro upušta i u internetske avanture pa na svom profilu na Twitteru promovira transcendentalnu meditaciju.

No, izgleda da Twitter krije i mnoge opasnosti za slavne face i njihove veze. Tračeri javljaju da je opsjednutost Twitterom vjerojatno razlog raskida između glazbenika Johna Mayera i 'kraljice raskida' Jennifer Aniston. Navodno su Johnu trebali sati i sati da odgovori na Jenine pozive i poruke, a kad bi se javio, rekao bi da je bio prezauzet. Onda je Jennifer otkrila da John redovito ažurira svoje poruke na Twitteru i ima više vremena za komuniciranje s neznancima nego s njom. Time je samo potvrđeno da veza ne funkcionira, pa je John dobio nogu i mogao se vratiti neometanom 'twitanju' s obožavatelji(ca)ma. Toliko od nas, a za ostale tračeve kontaktirajte Demi, Ashtona i Jennifer na znate već kojoj adresi...

Komentari

Nema komentara.