Bla-bla djevojke - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Bla-bla djevojke

Bla-bla djevojke

One su hibridna mješavina South Parka i Powerpuff girlsa. Nemaju dlake na jeziku, a kao i sve ostale cure – najviše vole tračati poznate i slavne!

z.m. 10.09.2008 0 komentara

Bla-bla djevojke

Ma kakvi Gotovčevi i Red Carpet – prava tjedna doza žutila i beskrupuloznog trača nalazi se na Internetu! Nju ravno pred vas isporučuju 'Blah Girls' - Tiffany, Brittney i Krystle, animirane tinejdžerke koje na svom video-blogu čavrljaju o najnovijim zbivanjima iz svijeta slavnih i poznatih.

Njihov kreator je nitko drugi doli - Ashton Kutcher, koji je zajedno s partnerom Jasonom Goldbergom u ponedjeljak pokrenuo stranicu www.blahgirls.com. Kutcher kaže da su ga za ovaj projekt inspirirale njegove pokćerke Rumer, Scout i Tallulah: 'Vozim ih ujutro u školu i čujem njihov razgovor sa stražnjeg sjedišta, koji se nakon nekog vremena samo pretvori u bla-bla-bla…' S njihovom majkom Demi Moore Kutcher je u braku od 2005.


Blah Girls o slavnima koji posvajaju djecu

Blah girls su prave male lajave tipične američke tinejdžerke koje se u razgovoru najviše služe poštapalicama poput: 'mislim', 'ono', 'kul', 'omojbože' itd. Kutcher kaže kako mu nije namjera ismijavati djevojke, nego samo naglasiti kako su fanatično zaluđene pop kulturom i pritom dobro zabaviti njihovu publiku: 'One su spoj interaktivne zabave i vijesti o slavnima.'

Osim na njihovoj službenoj stranici, Blah Girls se mogu gledati i na YouTube-u, a sponzor prve sezone je energetsko piće Vitamin Water. Njega spominju i u prvoj epizodi u kojoj raspravljaju o trendu posvajanja djece u Hollywoodu i o tome koga bi voljele imati za očuha. U drugoj pak tračaju američke glumce koji su se preselili u Europu.


Je li zgodniji Michael Phelps ili Harry Potter?

Kutcher i Goldberg zajedno su radili i na 'Punk'd' za kojeg također imaju multimedijalne planove. Pripremaju se razviti platformu koja bi korisnicima na Internetu služila da namagarče svoje prijatelje i tako stvore vlastitu on-line verziju tv-emisije. Omojbože, mislim ono, to je tako kuuul!

Komentari

Nema komentara.